Tânăr reținut de polițiști după ce a accidentat grav o femeie în Râmnicu Vâlcea

duminică, 31 ianuarie 2021

Un tânăr de 25 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reținut de polițiști după ce a accidentat grav o femeie pe DN 67 și a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Vâlcea, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 19.00, în Râmnicu Vâlcea, pe DN 67, zona Stolniceni, a avut loc un eveniment rutier, cu părăsirea locului accidentului. În fapt, o femeie de 71 de ani s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară într-un loc nepermis Drumului Național 67, sector de drum cu două benzi pe sens, fiind acroșată de un autoturism. Conducătorul auto a plecat de la locul accidentulu - noteaza gds.ro

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii, aceasta fiind transportată la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetării efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea și criminaliști și cu ajutorul probelor obținute, polițiștii din toate cele trei schimburi au fost mobilizați pentru căutarea și identificarea autorismului implicat în eveniment și a conducătorului acestuia.

Șoferul a fost identificat și reținut

La data de 30 ianuarie, în municipiul Râmnicu Vâlcea a fost identificat un autoturism care corespundea cu semnalmentele celui care fusese implicat în eveniment, fiind identificat și conducătorul auto care ar fi fost la volanul autoturismului în momentul accidentului, un tânăr de 25 de ani, din municipiu.

Mașina care ar fi fost implicată în accident, identificată de polițiști

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore, a tânărului de 25 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Astăzi, tânărul va fi prezetat magistraților pentru a dispune măsurile legale care se impun în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe