Sparle si soparle, 28.01.2021

miercuri, 27 ianuarie 2021
  • Recalcitrantul președinte de ședință din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, Grig Crăciunescu, a încasat anul trecut de la propria firmă SC Nordic Impex SRL suma totală de 750 milioane de lei vechi, din care, cea mai mare parte, din salarii, în timp ce de la Consiliul Local a ridicat suma de 130 milioane de lei vechi sub formă de indemnizații. Tocmai de aici se pune întrebarea pe adresa ANI: de unde a avut Grig Crăciunescu să plătească împrumuturi aceleiași firme în valoare... de 5,8 miliarde de lei vechi??? Tot anul trecut, consilierul local liberal a mai dat un împrumut de 8000 euro către Elena Constantinescu, iar la bănci deține următoarele sume: 2 miliarde de lei vechi, 50.000 de dolari și 12.000 euro. Din declarația de avere, mai aflăm că Grig Crăciunescu este un „modest” pentru că nu are terenuri sau mașini, ci doar un apartament în Râmnicu Vâlcea cumpărat în anul 2007.

 

  • Veste bună pentru sănătatea vâlceană! In luna februarie, vor începe lucrările de modernizare a ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea. „Am stabilit în data de 25 ianuarie 2021 cu antreprenorul, care va efectua lucrările de modernizare a ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea, un grafic de lucrări. Acest grafic va cuprinde, în primă fază, construirea noii clădiri și reabilitarea subsolului clădirii existente. Estimăm demararea propriu-zisă a lucrărilor la jumătatea lunii februarie”, a fost declarația vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, Andra Bica, pe marginea acestui subiect.

 

  • Jurnalistul Gheorghe Smeoreanu  scrie o carte despre societatea vâlceană de azi. Cartea va fi un hibrid între document și literatură, memorialistică și jurnal, dezvăluiri și analiză, portretistică și editorial. Va fi o carte revanșă, nici una reparatoare, nu va conține reproșuri, nici ură. Va fi cartea, cu aproape 200 de personaje, a unui ziarist plin de rănile provocate de această meserie vreme de o jumătate de secol, răni care în parte s-au cicatrizat dar în parte au devenit infectate și purulente.

 

  • O institutie publica a angajat patru oameni, care se ocupa exclusiv cu pupatul in fund al sefului! Patru miliarde de lei vechi – BANI PUBLICI - sunt cheltuite anual pentru salariile biroului de infrumusetare a imaginii lui Big Boss!!! Lor nu le e rusine, dar noua ne este sigur scarba!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe