Sparle si soparle, 21.01.2021

miercuri, 20 ianuarie 2021
  • Cel mai „sărac” parlamentar de Vâlcea este deputatul USR Ion Marin Lazăr, care, conform declarației de avere, nu are în proprietate terenuri, locuințe, mașini, tablouri, bani în conturi, nici măcar datorii la bănci, cu toate că anul trecut a ridicat suma totală de 858 milioane de lei vechi din salarii încasați de la compania turcească Coskunoz MA cu sediul în municipiul Drăgășani. Despre Ion Marin Lazăr (43 de ani) mai spunem că, în anul 2003, a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj Napoca - Facultatea de Știință și Ingineria Materialelor, după care a lucrat timp de cinci ani ca manager control proces la SC Vimetco Alro SA din Slatina.

 

  • Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea întocmește calendarul de activitate sportivă pentru anul 2021, drept pentru care invită structurile sportive care își desfășoară activitatea pe raza județului Vâlcea să depună la secretariatul propriu din Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 24, lista cu competițiile sau activitățile planificate a fi desfășurate pe parcursul acestui an. Listele pot fi depuse până la data de 25.01.2021. „Dorim să venim în ajutorul entităților sportive, astfel ca pe baza documentelor depuse să putem interveni financiar, iar sportul vâlcean să meargă mai departe. Pe acestă cale mulțumim tuturor celor cu care am colaborat, pentru implicarea de care au dat dovadă pe parcursul anului 2020, având în vedere că a fost un an dificil, iar activitatea sportivă a fost greu încercată”, a spus directorul executiv Bogdan Marinescu.

 

  • Zilele acestea, se derulează evenimentul cultural intitulat „Folk, Rock, Poveste și Poezie”, un proiect online organizat la ABY STAGE BAR. Un glorios maraton online pe facebook, cu o durată de 4 zile (18-21 ianuarie), cu prilejul celebrării Zilei Culturii Naționale 2021. Și celebrul actor Liviu Cheloiu s-a alăturat acestui proiect remarcabil. Acest proiect s-a realizat cu sprijin financiar din partea Ministerului Culturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe