Sparle si soparle, 14.01.2021

joi, 14 ianuarie 2021
  • Rezultatele slabe înregistrate de echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea în ultimele luni își au cauza în acțiunile nesăbuite ale „alianței toxice” PNL-USR din Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în frunte cu ex-viceprimarul Virgil Pîrvulescu. De nenumărate ori, consilierii locali PNL și USR au sabotat activitatea echipei, lucru ce a dus la destabilizarea psihică și la lipsa de concentrare pe teren a jucătoarelor. Deja, unele handbaliste de la CSM Râmnicu Vâlcea au anunțat că vor să plece la alte cluburi, din cauza incertitudinilor privind finanțarea din bugetul local pe anul 2021. Dacă o primărie (indiferent care) crede că susținerea unui club sportiv este o prioritate pentru comunitate, are tot dreptul să o facă, legal vorbind, chiar dacă nu toți membrii comunității respective vor fi de acord. Decontul poate veni la următoarele alegeri, dacă cetățenii consideră că banii lor au fost cheltuiți aiurea.

 

  • Judecătoria Râmnicu Vâlcea anunță că numai contestaţiile prevăzute de Legea nr. 136/2020 se vor depune în format electronic la adresa de e-mail [email protected] În cererea formulată, petentul îşi va indica, obligatoriu, numărul de telefonul. De asemenea, se va indica numele, prenumele, baroul din care face parte avocatul ales, dacă este cazul şi numărul de telefon al acestuia.

 

  • Senatorul PNL de Valcea, Claudia Banu, a declarat  recent in cadrul unui interviu acordat presei locale– ce isi doreste in urmatorii 4 ani de mandate:Îmi doresc să cunosc și mai bine problemele și așteptările oamenilor. Să ne adaptăm înțelept vremurilor pe care le traversăm. Să încurajez în continuare educația și implicarea civică, voluntariatul în rândul tinerilor. Să compensăm efectele negative duble ale migrației forței de muncă. Să reducem inegalitățile sociale. In acelasi timp, seful de partid al senatorului isi doreste doar sa-i creasca si mai mult averea…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe