Senatorul PNL de Valcea, Claudia Banu, îi incurajeaza pe toti valcenii sa se vaccineze anti-Covid19

joi, 7 ianuarie 2021
Senatorul PNL de Valcea, Claudia Mihaela Banu, este unul dintre cei mai vizibili politicieni valceni pe retelele de socializare. Postarile pe pagina de facebook personala au, de fiecare data, mii de vizualizari. Duminica, 3 ianuarie, Claudia Banu a postat o fotografie cu eticheta: Si eu ma vaccinez - un gest prin care doreste sa îi incurajeze pe toti valcenii sa primeasca vaccinul anti-Covid19. A urmat o avalansa de comentarii, majoritatea pozitive. Dand dovada de eleganta si responsabilitate, senatorul liberal le-a raspuns comentatorilor.
Nu doresc decat sa îmi prezint opțiunea pe pagina mea personala și nu pe pagina politica. Fără a dori sa impun ceva prietenilor mei, doresc sa le transmit ca este momentul unei importante alegeri personale ce va avea consecințe la nivelul sănătății noastre, a familiei noastre și a comunității din care fiecare facem parte.
Sper sa avem ocazia sa ne cunoaștem mai bine și sa va convingeti ca eu sunt o persoana care respecta liberul arbitru al fiecărui om - este unul dintre raspunsurile Claudiei Banu.
Tiberiu Pirnau
135629877_10158846010762229_7843633150339438823_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe