|joi, iunie 24, 2021
  • Follow Us!

Prof. Isabella Ioniță, directoarea Colegiului „Alexandru Lahovari”, noi acuzații la adresa conducerii liberale a Inspectoratului Școlar 

IOnita isabella

 

În cadrul unei emisiuni de la un post local de televiziune, prof. Isabella Ioniță, directoarea Colegiului Național „Alexandru Lahovari”, a adus noi acuzații la adresa conducerii liberale a Inspectoratului Școlar Vâlcea. „La aceste concursuri a contat mult apartanența politică. Cred că am fost vânați și hărțuiți de conducerea Inspectoratului Școlar toți directorii de licee mari. Doamna inspector general nu ar avea motive să mă urască așa de mult pentru că nu i-am făcut nimic rău. Se fac reclamații anonime la adresa mea. Nu este adevărat că nu am susținerea profesorilor din liceu, deoarece peste 80% dintre ei au semnat pentru susținerea mea”, a declarat prof. Isabella Ioniță.

Pe de altă parte, directoarea Colegiului Național „Alexandru Lahovari” spune despre conducerea Inspectoratului Școlar Vâlcea că „măsluiește” concursurile pentru cele 70 de posturi de director și director adjunct de la școlile din județ, făcându-se presiuni ca mulți dintre candidați să nu se prezinte la examene.

Leave a Response