|marți, august 3, 2021
  • Follow Us!

Mircia Gutau: Nu am nici o legătură cu investiția din zona fostului Motel Capela 

Motel Capela

Mai mulți “părerologi” locali mă acuză de vreo câteva zile încoace că stau la baza demolării ruinelor fostului Motel “Capela”. Ce nu știu – sau doar se fac că nu știu – respectivii atoateștiutori (și liota de conturi false care le distribuie imediat aberațiile) este că acolo este vorba de o proprietate privată pe care un investitor intenționează să ridice o unitate hotelieră – ori cum altfel poți construi ceva dacă nu eliberezi mai întâi terenul?
Culmea ironiei, vajnicii acuzatori ai acestei investiții sunt exact aceiași care deplâng lipsa investitorilor în municipiu, acuzându-mă tot pe mine pentru aceasta! E clar – logica nu este punctul lor forte!
Ca să risipesc orice nedumerire a celor ce pot fi duși în eroare de astfel de fake-uri, informez public că nu am nici o legătură cu investiția din zona fostului Motel Capela și că nu pot decât să mă bucur că locul ruinei de acolo – ce devenise în ultima vreme un adevărat focar de infecție – va fi luat de o structură turistică modernă, ce va oferi locuri de muncă și va crește potențialul economic al orașului.

Leave a Response