Mircia Gutau: Mai devreme sau mai târziu, mincinosul se încurcă în propriile minciuni!

miercuri, 27 ianuarie 2021
Mai devreme sau mai târziu, mincinosul se încurcă în propriile minciuni!
Unui mincinos trebuie să-i laşi suficient timp şi se va contrazice singur pentru că, până la urmă, minciuna are picioare scurte. Cam aşa se întâmplă şi cu o pretinsă publicaţie online gen ”one (wo)man show”, care cică măsoară timpul în Vâlcea: mă acuză că, printr-un proiect de Hotărâre de Consiliu propus pentru şedinţa de joi, 28 ianuarie, aş favoriza firme din afara judeţului care au amplasate panouri publicitare în municipiu în dauna unor firme locale.
Hilar e că imputarea vine după ce, în toată campania electorală de tristă amintire de anul trecut, acelaşi site mă acuza că nu ”deschid oraşul” şi că protejez un grup de firme locale – toate acestea în timp ce, printr-o absurdă fractură logică, îl susţinea cu căldură pe un candidat ce promitea cu largheţe că toate lucrările din oraş se vor realiza exclusiv cu firme locale!!!
Neafectat nici de pandemie şi cu atât mai puţin de bunul-simţ, ”Festivalul minciunilor” continuă la Râmnicu Vâlcea spre bucuria unor nebuni care încă îşi mai închipuie că pot câştiga prin manevre dosnice ce au pierdut la alegerile locale!
Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe