|marți, iunie 15, 2021
  • Follow Us!

Liberalul mediocru Pirvulescu s-a umplut din nou de ridicol! 

Virgul-Pirvulescu

Revelionul ”Pîrvulescu”

Fostul viceprimar de 30 de zile nu renunţă la a se umple de ridicol şi revine cu o nouă ”invenţie” în seria gogoriţelor deja lansate (delta-parc în zonă protejată + inundabilă pe deasupra, salariu minim net obligatoriu de 3.000 de lei, cei 350 de investitori care aşteaptă la graniţă ş.a.m.d.).

De data aceasta, consilierul local al PNL inventează anul care durează 9 luni, aruncând în spaţiul public o execuţie a bugetului local la 30 septembrie 2020, din care îi dă deficit şi nu excedent.

E dificil să-i arăţi unui familiarizat cu circulaţia banilor – cum ar trebui să fie dl Pîrvulescu – că bugetul local e ceva mai complicat decât balanţa de venituri şi cheltuieli a unui sereleu care are un magazin mixt la ţară şi că, dacă nu ai toate cunoştinţele necesare, poţi foarte uşor să gafezi în chiar profesia care te-a consacrat.

Voi încerca, încă o dată şi în cuvinte cât mai simple, să le explic consilierilor PNL-USR-PLUS în ședința extraordinară, cum se alcătuieşte un buget şi cum se calculează, conform legii, o execuţie bugetară şi sper ca miercuri să înţeleagă, în sfârşit, că este nevoie de aprobarea lor pentru ca să nu blocăm şi să lăsăm fără bani firmele care au lucrat la investiţiile oraşului.

Altfel, mă văd nevoit să organizez în Râmnic la fiecare sfârşit de septembrie Revelionul ”Pîrvulescu”, în care, după mai vechiul model al ”cincinalului în patru ani şi jumătate”, să sărbătorim cu toţii încheierea noului an calendaristic cu durata de 9 luni!

Mircia Gutau, primarul municipiului Ramnicu Vâlcea

Leave a Response