Irina Maria Argesanu: Consilierii PNL-USR/PLUS voteaza impotriva cetatenilor din Ramnicu Valcea!

joi, 28 ianuarie 2021
Fie ca ne place sau nu, acesta este ADEVARUL: consilierii PNL-USR/PLUS voteaza impotriva cetatenilor ! Pentru a demonstra ceea ce am spus mai sus, va dau cateva exemple clare : ❌ Proiectul de hotarare privind realizarea in comun cu Grupul CEZ Romania a proiectului privind montarea unei centrale fotovoltaice la Liceul Tehnologic Ferdinand I. Aceasta initiativa reprezinta o investitie pe termen lung in valoare de 15.000 EURO, FONDURI SUPORTATE INTEGRAL DE GRUPUL CEZ ROMANIA, un proiect care promoveaza beneficiile energiei solare si creste gradul de protectie asupra mediului. In plus, institutia de invatamant va beneficia de energia verde produsa de aceasta centrala, ECONOMISIND sume importante de bani ce pot fi utilizate in alte scopuri educationale. Acest proiect a fost respins de consilierii PNL-USR/PLUS. DE CE ?
❌ Proiectul nr. 24 de pe ordinea de zi care prevedea: „ pot beneficia de atribuirea in concesiune, anticipat decesului, a unui singur loc de inhumare cetatenii municipiului Rm. Valcea, la solicitarea acestora, respectand ordinea depunerii cererilor, cu conditia ca solicitantii sau un membru din familia acestuia sa nu mai detina un loc de inhumare in cimitirele aflate in domeniul public al municipiului Rm Valcea. Atribuirea se face in limita maxima a numarului de 359 locuri de inhumare ”, a picat. Daca o persoana doreste sa concesioneze un loc de inhumare anticipat decesului, nu mai poate … asa au decis consilierii PNL-USR/PLUS. DE CE?
❌ Proiectul de aprobare a SF-ului pt obiectivul - construire retea canalizare menajera - strazile TICA STEFANESCU, ANDREI MURESIANU si POSADA a fost respins prin vot de consilierii PNL-USR/PLUS. DE CE?
❌ Proiectul privind reteaua scolara a unitatilor de invatamant preuniversitar de stat si particular ( Palatul Copiilor, Clubul Sportiv Scolar si Centru de Excelenta Judetean Valcea) ,proiect initiat in conformitate cu art. 61 din Legea 1/2011 a educatiei nationale ,a fost respins de consilierii PNL-USR-PLUS. DE CE?
❌ Un alt proiect respins: prelungirea duratei de folosinta a unui spatiu acordat Forumului Cultural al Ramnicului, o organizatie neguvernamentala, apolitica si nonprofit , infiintata in 2001 si care prin activitatea sa contribuie in mod substantial la dezvoltatea si promovarea vietii cultural-spirituale si artistice. DE CE s a respins acest proiect?
❌ Proiect de ACCEPTARE DONATIE terenuri in suprafata totala de 150 mp pentru prelungirea strazii Argintari si realizare unei zone de intoarcere necesara mijloacelor de interventie pentru stingerea incendiilor. Mentionez faptul ca donatia NU IMPLICA VREO OBLIGATIE DIN PARTEA PRIMARIEI. Si acest proiect a fost respins de consilierii PNL/USR-PLUS. DE CE?
❓❓ Din cele 27 de proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi, 26 de proiecte au fost respinse de catre ALIANTA PNL-USR/PLUS. Pentru asta v-au trimis cetatenii in Consiliul Local ? Lasati politica si demagogia si PUNETI-VA IN SLUJBA CETATENILOR ! Ceea ce ati facut ASTAZI fata de ramniceni in sedinta de Consiliu, ar trebui sa ramana ca o pata pe obrazul vostru !
VOTATI PENTRU ORAS SI PENTRU OAMENI, NU IMPOTRIVA LOR !
Irina Maria Argesanu, consilier local PER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe