Fă-ți curat în garderobă, dar nu arunca aceste 5 piese vestimentare! Iată CE se poartă în 2021!

vineri, 22 ianuarie 2021

 

În fiecare an apar noi tendințe în modă, însă sunt anumite articole vestimentare pe care le poți purta indiferent de trend-uri. Dacă până acum podiumurile de modă erau cele care dădeau tonul în fashion, în ultimii ani, rețelele de socializare, vedetele și influencerii sunt cei care stabilesc ce este cool și ce nu se mai poartă într-un anumit sezon.

În 2021, hainele confortabile sunt în continuare apreciate și căutate, așadar, indiferent dacă ai o întâlnire de serviciu pe Zoom sau ieși în parc la sfârșit de săptămână, optează pentru îmbrăcăminte lejeră care îți oferă libertate de mișcare. 

Iată CARE sunt cele mai cool trenduri în materie de fashion în 2021:   

 

  • Imprimeuri originale!unnamed

 

Fie că porți bluze autentice brodate cu motive florale sau cămăși superbe cu imprimeuri grafice colorate, combină-le cu blugi dacă vrei să obții o ținută casual relaxată sau cu pantaloni din imitație de piele pentru un outfit senzațional. Iar dacă vrei să atragi toate privirile asupra ta și să fii cu adevărat originală, alege să porți ii tradiționale românești deoarece acestea sunt piese unice și versatile, pe care le poți asorta ușor la orice ținută.

 

  • Genți în culori intense!

Outfituri cu genți colorate

 

Gențile în culori intense vor fi piesele de rezistență ale acestui an. Așadar, fie că alegi o geantă mică de umăr, un rucsac sau un model de tip tote bag, aceste accesorii îți vor condimenta orice outfit și te vor ajuta să arăți incredibil de bine. Există nenumărate nuanțe vibrante pentru care poți opta. Indiferent ce alegi, asociază-le cu un ansamblu monocromatic pentru a le scoate în evidență sau cu o combinație nebună de culori pentru a crea o armonie perfectă.

 

  • Bijuterii statement!

unnamed (1)

 

Nu ieși din casă anul acesta dacă nu ai cel puțin o pereche de cercei masivi sau brățări și coliere statement. Alege piese basic, simple, pe care să le accesorizezi cu bijuterii unice de fiecare dată când vrei să obții outfituri originale și super cool.    

 

  • Sacou masculin oversized!

Femei imbracate cu sacou oversized

 

Joacă-te cu formele și stilurile pentru a crea o ținută autentică. Poți opta pentru un sacou boyfriend supradimensionat pe care să-l asortezi cu o pereche de blugi skinny pentru un look casual confortabil sau cu pantaloni scurți din piele pentru un stil ultra-modern.  

 

  • Mască facială de protecție de culoare neagră!

Cuplu care se sărută cu mască de protecție

 

Anul acesta trebuie să fii frumoasă, dar este esențial și să te protejezi, așadar alege o mască de protecție elegantă de culoare neagră care se va potrivi la orice ținută. Indiferent că optezi pentru modele simple sau pentru piese mai stilate, accesorizate cu diverse broderii sau orientează-te spre materiale fine, care să-ți permită să respire ușor.

Așadar, chiar dacă și acest an se anunță unul destul de greu din cauza pandemiei de COVID-19, este important să încerci să găsești resursele pentru a depăși toate dificultățile. Moda reprezintă o modalitate excelentă de a-ți crește încrederea în tine și stimula starea de spirit, iar acest lucru este esențial pentru a trece mai ușor peste provocările care te așteaptă în noul an. Ține cont de noile trenduri și fă-te remarcată și în 2021!

Sursa foto: Pixabay.com, Pexels.com, Unsplash.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe