|marți, iunie 15, 2021
  • Follow Us!

Deputatul Laurentiu Cazan: Beneficiarii programului guvernamental ,,Hrană caldă pentru bătrâni” sunt furati de unii patroni de restaurante! 

laurentiu-cazan-tnl-rm-valcea
❗ Solicit inspectorilor Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Vâlcea (AJPIS) să elucideze o problemă care ne-a fost adusă la cunoștință recent.
❓ În ce măsură este implementat corect programul guvernamental ,,Hrană caldă pentru bătrâni” de către inspectorii de la inspecția socială a primăriilor?!
↗️ Prin acest proiect guvernamental demarat de executivul Ludovic Orban în decembrie 2020, primăriile încarcă lunar un card cu 180 de lei pentru fiecare seamăn al nostru de peste 75 de ani, aflat în condiții modeste de viață. Ni s-a semnalat faptul că există restaurante care îi păcălesc pe vârstnici luându-le cardul pentru sume mai mici de 100 de lei și le promit mâncare caldă. Nu doar că unora nu li se aduce mâncare nici măcar de suma la care a fost achiziționat ilegal cardul, dar nu li se mai aduce nimic.Restaurantele care se pretează la așa ceva decontează cardul prin POS și semenii noștri rămân fără masa promisă de guvern care, de altfel, este rodul unui program european.
❗ Să știe pe această cale și patronii de restaurante care fac așa ceva, dar și inspectorii de la inspecție socială, despre ce vorbim. Despre minimele condiții pentru bunicii noștri și despre bani europeni. Așa că este imperios necesar să se înceapă anchete în sensul acesta.
Laurentiu Cazan, deputat PNL

Leave a Response