De ce urăsc oamenii modelele de videochat?

joi, 28 ianuarie 2021

 

Te-ai întrebat vreodată de ce există atât de multe comentarii împotriva modelelor de videochat? Nu trebuie să te lași în niciun caz descurajată de ce zic ceilalți pentru că ei nu te cunosc cu adevărat și o fac, cel mai probabil, din cauza complexelor pe care le au.

Iată 3 motive pentru care unii oameni urăsc modelele de videochat

  1. Unele femei sunt invidioase

Modele videochat sunt renumite pentru modul în care investesc timp și bani pentru a arăta cât mai bine. Sunt femei aranjate, cu haine și accesorii scumpe, carismatice și seducătoare. Inevitabil, după un job în videochat, devii mai sigură pe tine și te simți mult mai confortabil în pielea ta. Adevărul e că, tot mai puține femei se simt bine în pielea lor, ceea ce le face să deteste pe cele pe care le văd încrezătoare.

Femeile cu o stimă de sine ridicată au mai mult succes atât în viața profesională, cât și în viața personală. Bărbații întorc capul după ele și le fac toate poftele. Acesta este și motivul pentru care multe dintre femeile complexate găsesc o plăcere în a jigni modelele videochat. 

Însă, dacă tu te simți bine și ești sigură pe deciziile tale, nu trebuie să te lași descurajată de alții. O femeie frumoasă va fi întotdeauna vizată și țintă a răutăților, dar ea va continua să-și trăiască viața exact cum îi place. 

  1. Nu uita că există o invidie puternică pentru banii pe care îi câștigi

Se zice că cel mai mare motiv pentru care oamenii detestă modele videochat este invidia pe care o au față de câștigurile fetelor. Adevărul este că un salariu de model videochat este cu mult peste cam orice poți avea în România, mai ales fără experiență. Unii oameni lucrează ani întregi pe o funcție de junior, cu un salariu foarte mic până să fie luați în seamă. Mulți nici nu-și găsesc locuri de muncă pentru că peste tot se cer foarte multe abilități, pe lângă cei 2 ani de experiență. În videochat, există cerințe diverse care se mulează pe fiecare persoană. Chiar dacă știi sau nu limbi străine, chiar dacă ești carismatică sau timidă, există un loc pentru tine și există cursuri speciale care să te ajute să înveți abilități pe care să le folosești în viața de zi cu zi. Intră și descoperă aici mai multe detalii despre un studio bun de videochat.

  1. Cei mai frustrați bărbați sunt cei care nu te pot avea

O altă categorie de persoane împotriva modelelor videochat sunt bărbații care simt că nu le pot avea. Probabil ai pățit măcar o dată să fii jignită de un tip pe care l-ai refuzat. E un mecanism de apărare care spune multe despre el, nu despre tine. Ține-te departe de astfel de bărbați! Ei vor arunca cu jigniri împotriva oricărei femei în fața căreia se vor simți intimidați și ar trebui să te bucuri că ții astfel de persoane la distanță. Așa vei avea parte de bărbați mai buni.

Așadar, nu poți fi pe placul tuturor și nici nu trebuie. Bucură-te de viață așa cum îți place!

Sursă foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe