Cum ajungi mai aproape de angajatii cu potential de angajare

marți, 26 ianuarie 2021

 

Piata muncii din Romania nu este una dintre cele mai bogate, astfel ca simpla angajare a unui om potrivit pentru un anumit post se poate dovedi a fi o adevarata aventura. Cert este ca pentru business-uri este complicat sa ocupe posturile lipsa, insa tehnologia vine in sprijinul lor. Platforma FiveKeep este noua, moderna, adaptata la nevoile actuale si simplifica pe cat de mult posibil procesul de angajare.

Oricine ar trebui sa stie ca procesul de recrutare este unul minutios, iar simpla selectare a CV-urilor si trierea lor necesita mult timp si impune luarea unor decizii bune si rapide. Important este sa se gaseasca solutiile ideale pentru a ajunge direct la cei mai buni potentiali angajati, astfel incat recrutarea sa fie cat de eficeinta se poate. Situatia este si mai complicata in cazul business-urilor mici care nu dispun de o echipa de HR care sa se ocupe de asta, iar responsabilitatea revine angajatilor care in mod normal se ocupa cu alte activitati, astfel ca nu se pot concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat. Lipsa de implicare, cu siguranta, ingreuneaza acest proces, iar gasirea celui mai bun angajat devine o sarcina mai complicata. In schimb, aici intervine FiveKeep, o platforma noua, moderna care duce la cresterea considerabila a eficientei si care simplifica mult intregul proces de recrutare.

Platforma este dedicata business-urilor care dispun de o lista cu potentiali candidati, din care se aleg cei cu potentialul cel mai mare, urmand ca la final sa ramana doar cel mai bun, iar totul este mult mai simplu.

Totul se realizeaza pe baza propriei platforme care cuprinde algoritmi si criterii de performanta pentru ca selectia sa fie mai simpla. Mai precis, se face automat o evaluare rapida si obiectiva pentru determinarea imediata a candidatilor cu potential care pot acoperi un post. Pentru angajatori devine mult mai simplu sa adune CV-uri si sa selecteze cei mai buni candidati pentru posturile vacante. Sistemul este simplu si are nevoie doar de o lista cu adresele de email ale posibililor candidati, iar de restul se ocupa FiveKeep, astfel ca totul se deruleaza simplu, rapid si foarte eficient.

Bineinteles este mai comod sa dispui de propria echipa digitala de HR care sa se ocupe de detaliile principale in locul tau, urmand ca mai apoi sa ai doar de intervievat candidatii cu potential. Important este si faptul ca platforma FiveKeep opereaza non stop, ceea ce presupune ca ajungi sa profiti din plin de pe urma tuturor fiecarui minut pe care il ai la dispozitie.

Pentru a atinge cele mai mari performante, cu siguranta, ai nevoie de echipa potrivita in spate, iar pentru a-ti mai usor sa o gasesti, te poti baza pe sistemul FiveKeep. Merita sa te lasi pe mainile unui sistem eficient bazat pe o tehnologie moderna ce reprezinta exemplul perfect pentru a demonstra cum tehnologia ne poate face viata mai simpla.

Daca pana acum evitai sa faci angajari tocmai din cauza numarului mare de CV-uri primite si pentru ca era dificil sa le treci pe fiecare in revista, urmand ca mai apoi sa ii gasesti pe cei cu potential, de acum nu mai ai de ce sa iti faci griji. Platforma FiveKeep poate sa faca totul in locul tau.

Mai mult, aceasta este o platforma care vine si in sprijinul celor care isi cauta un loc de munca pentru ca au sansa de a se apropia mai mult de cele mai bune job-uri. Cu alte cuvinte, FiveKeep este un intermediar foarte bun, care a aparut ca un raspuns la nevoile actuale ale tuturor celor implicati in acest proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe