Constantin Radulescu: Reţeaua de termoficare din Râmnicu Vâlcea va fi reabilitată cu 17 milioane de euro, fonduri europene

miercuri, 6 ianuarie 2021

Reţeaua primară şi secundară de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea va fi reabilitată cu 17 milioane euro, fonduri europene, trei dintre contractele pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor fiind semnate pe 5 ianuarie de către preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu.

“Astăzi am semnat trei dintre cele patru contracte pe care le-am muncit foarte mult alături de colegii mei de la CJ. Cu bani europeni, reabilităm reţeaua primară şi secundară de transport de agent termic şi apă caldă. Este vorba de patru contracte care însumează 17 milioane de euro, astăzi am semnat trei din aceste contracte, urmează şi al patrulea. Proiectarea şi execuţia lucrărilor va avea loc în termen de un an şi trei luni. La final vom avea reţele de apă caldă şi căldură mai bune, de asta eficientizăm costurile, nu vom mai avea nici pierderi. Pe viitor ne-am propus să avem preţuri mai mici la apă caldă şi la căldură. Vom fi atenţi şi cu ochii pe constructori”, a declarat Constantin Rădulescu.

Contractele de proiectare şi execuţie a lucrărilor de reabilitare a reţelelor de termoficare semnate marţi de preşedintele CJ Vâlcea vizează reabilitarea a 3,25 de kilometri de reţea primară şi a peste 10 kilometri de reţea secundară.

Prin aceste investiţii se urmăreşte eficientizarea sistemului de termoficare din municipiul Râmnicu Vâlcea, scăderea costurilor şi a tarifului pentru populaţie la căldură şi apă caldă. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe