Constantin Radulescu, presedinte CJ Valcea: Bani pentru reparația urgentă a tomografului și demararea procedurilor pentru intervenții și modernizări la clădirea Serviciului de Ambulanță

sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Bani pentru reparația urgentă a tomografului și demararea procedurilor pentru intervenții și modernizări la clădirea Serviciului de Ambulanță

Astăzi, în prima ședință din acest an, am luat decizii importante care privesc sănătatea vâlcenilor.

Mă refer la acordarea de stimulente financiare pentru cadrele medicale și personalul de specialitate, dar și la aprobarea sumei de 323.650 lei pentru reparația computerului tomograf de la SJU Vâlcea. Adresabilitatea este foarte mare, iar necesitatea reparației computerului tomograf este vitală pentru buna desfășurare a activității spitalului.

Ca urmare a semnalelor care au venit în timpul ședinței, ne-am propus să găsim soluții pentru ca imobilul în care își desfășoară activitatea Serviciul de Ambulanță din județul Vâlcea să poată fi reabilitat.

Clădirea are nevoie de reabilitare urgentă și, în funcție de alocările bugetare din acest an, ne propunem să intervenim cu lucrări de reparații și la acest imobil în care își desfășoară activitatea „eroii noștri de fiecare zi”.

Constantin Radulescu, presedinte CJ Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe