|marți, mai 18, 2021
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: Bani europeni pentru înființarea unui Centru comunitar la Vaideeni 

C1E17098-2E2A-4AE8-B0AF-A3501A2351D7

În ședința de mâine, voi propune spre aprobare proiectul „Centru comunitar integrat, în comuna Vaideeni” și a părții de cofinanțare ce revine județului Vâlcea, proiect care a obținut finanțare europeană prin POR.

Este vorba despre un proiect pe care l-am gândit încă de anul trecut și care presupune înființarea unui punct de lucru care să ofere servicii medicale primare, dar și a unui centru de permanență ce va deservi populaţia din comuna Vaideeni și din localitățile limitrofe.

Ca și parteneri în acest proiect, noi vom asigura partea de cofinanțare, respectiv suma de 190.911,23 lei, bani ce se vor folosi pentru plata tuturor cheltuielilor neeligibile.

În parteneriat cu primăria Vaideeni, mai avem un proiect în domeniul turismului, pe care îl vom implementa tot cu fonduri europene. Este vorba despre dezvoltarea satului de vacanță din zona Ursu Ursulețul, proiect ce cuprinde un parc de aventură, cu pârtie de schi, alpine coaster, tiroliene etc. – a declarat azi Constantin Radulescu, presedintele Consiliului Judetean Valcea.

Leave a Response