Ce trebuie să ai în dulap în materie de pantofi damă

miercuri, 13 ianuarie 2021

 

O dată cu începerea unui nou an, fiecare persoană își realizează o listă a priorităților, iar în ceea ce privește partea vestimentară, mereu va exista nevoia de a reîmprospăta garderoba.

Primul pas este acela de a renunța la ideea de modă și achiziționarea lucrurilor în funcție de trend, ca mai apoi să se clădească un dulap bazat pe opțiuni. SportManiac a realizat o listă cu principalele tipuri de pantofi pe care orice femeie trebuie să îi dețină.

Aceștia sunt versatili, pot fi purtați cu fuste plisate, rochii sau pantaloni evazați. Comoditatea balerinilor îi face să fie potriviți atât la plimbări, cât și pentru întâlnirile de afaceri sau cu prietenii. Balerinii New Spirit sunt un exemplu potrivit în ceea ce privește simplitatea.

  • Teniși flexibili

Accesorizarea cu tricourile cu efect de prespălare sau blugi face tenișii potriviți activităților de zi cu zi. Pentru un plus de valoare, șireturile se pot schimba și asorta cu orice din partea de sus (inclusiv cu bijuteriile).

  • Botine maro/negre

Nuanța neutră va oferi numeroase modalități de asortare cu piesele vestimentare. Acest tip de încălțăminte este potrivit cu precădere toamna, când nuanțele exterioare permit o gamă cromatică formată din culori pământii. Botinele se pot folosi în combinație cu fuste midi, dresuri colorate sau pantaloni skinny.

  • Sandale din piele

Primăvara și vara sunt marcate cu ținute lejere, dar în același timp creative. Sezonul este plin de ieșiri, astfel încât rochiile de cocktail sau pantalonii scurți trebuie accesorizate cu elemente de bun gust, cum ar fi sandalele de piele în stil roman.

  • Pantofi negri cu toc

În dulapul fiecărei femei este necesar să existe 2-3 perechi de pantofi cu toc (negru, maro, roșu), astfel încât să reprezinte elementul de bază într-o ținută elegantă sau de birou. Tocurile sunt elemente trainice, fapt pentru care o investiție eficientă va reprezenta o economie în timp.

  • Ghete călduroase de iarnă

Având în vedere că anotimpul rece este recunoscut pentru multitudinea de schimbări climatice, ghetele sunt piesa esențială din garderoba de iarnă. Printre trăsăturile care trebuie urmărite în ceea ce privește ghetele de iarnă enumerăm: înălțimea bocancilor, gradul de impermeabilizare, căptușeala și tipul tălpii. Pentru multiple activități vă recomandăm Grisport Aguilarite.

Pantofii sunt investiția supremă - dacă se achiziționează având în minte ținutele, aceștia pot fi purtați în nenumărate ocazii. SportManiac vă oferă o gamă largă de pantofi, potriviți oricărui gust sau activități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe