|marți, mai 18, 2021
  • Follow Us!

Bărbat din Râmnicu Vâlcea, reținut pentru trafic de cannabis 

canabiss_valcea

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut pentru trafic de cannabis, două percheziţii domiciliare fiind efectuate de poliţiştii şi procurorii DIICOT.Potrivit anchetatorilor, la locațiile vizate, polițiștii au descoperit și au ridicat în vedere confiscării, 25 de folii din staniol ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde olive ce par a fi cannabis, un grinder, un cântar de precizie, un telefon mobil si suma de 1.230 lei.

De asemenea, au fost puse în aplicare și trei mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul de 41 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

La data de 29 ianuarie a.c., bărbatul o să fie prezentat instanței de judecată, pentru dispunerea de măsuri legale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoraului Județean de Jandarmi Vâlcea și Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoraului General al Poliției Române”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Vâlcea.

Leave a Response