Avantajele e-tigarilor si sfaturi pentru alegerea unor lichide pentru tigari electronice

luni, 11 ianuarie 2021

 

Majoritatea persoanelor care folosesc acum tigari electronice au facut aceasta alegere din dorinta de a renunta complet la fumat. S-a dovedit, prin experienta a milioane de persoane din intreaga lume, ca aceste dispozitive te pot ajuta sa renunti complet la acest viciu.

Nu trebuie sa va imaginati ca imediat dupa ce ati cumparat o e-tigara si lichide pentru tigari electronice veti scapa de acest viciu. Trebuie sa faceti alegerile corecte si sa aveti suficienta motivatie pentru a scapa complet de fumat. Este important sa alegeti lichidele potrivite si sa scadeti treptat concentratia de nicotina a acestor produse.

Spre deosebire de tigarile obisnuite, e-tigarile va permit sa va alegeti singuri substantele pe care alegeti sa le consumati. Vaperii care s-au indragostit de aceasta experienta cunosc fiecare detaliu si sunt buni sfatuitori pentru incepatori. Este important ca la inceput sa alegeti un lichid cu o concentratie de nicotina care sa va satisfaca, ca mai apoi sa scadeti concentratia de nicotina pana ajungeti sa alimentati e-tigara doar cu lichide pentru tigari electronice care nu contin deloc nicotina.

Avantajele principale ale tigarilor electronice

  • scapati complet de mirosurile neplacute – acest lucru va ajuta sa va restabiliti relatiile sociale care s-au racit din pricina acestui viciu;
  • vapatul are mai putine efecte negative decat fumatul obisnuit – orice alternativa a fumatului clasic este cu pana la 95% mai prietenoasa cu organismul uman;
  • puteti alege dintr-o multime de arome – brandurile care produc lichide pentru tigari electronice incearca sa ofere cat mai multe arome. Astfel, puteti alege dintre arome de fructe sau alte gusturi precum: cafea, ciocolata, vanilie, etc.;
  • folosind e-tigara responsabil puteti scapa complet de viciu;
  • dorinta de a fuma va fi intalnita tot mai rar in randul vaperilor;

Cum sa-ti alegi lichidele?

Reprezentantii unor magazine de specialitate sau vaperii cu experienta te pot ajuta sa identifici lichidul care ti se potriveste in functie de numarul tigarilor obisnuite pe care le fumai inainte de a face acest pas important. Daca fumai peste un pachet, ti se va recomanda un lichid cu o concentratie mai mare de nicotina, iar celor care fumau mai putin de un pachet, un lichid mai slab din punct de vedere al nicotinei.

In functie de obiectivele tale poti scadea sau creste aceasta concentratie. Pe piata se pot gasi o multime de arome si gusturi de lichide pentru tigari electronice astfel incat fiecare vaper sa fie multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe