Imagini incredibile. S-au găsit milioane de euro în zidul unei vile din Vâlcea. E implicată mafia italiana

marți, 19 ianuarie 2021

Imagini incredibile. S-au găsit milioane de euro în zidul unei vile din Vâlcea. E implicată mafia italiană. Video
Milioane de euro au descoperiți în zidul unei vile din Vâlcea într-un dosar cu legături în Italia și România. A fost vizată o rețea care făcea fraudă informatică și au fost arestați 13 oameni, printre care și români. Rețeaua avea legături cu mafia din peninsulă, iar unul din membri ei făcea parte din gruparea Camorra din peninsulă.

De-a lungul anului trecut, au avut loc o serie de descinderi în Genova şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar de spălare de bani de milioane de euro.

Anchetatorii italieni au precizat că s-a lucrat 2 ani la acest caz. Se pare că este vorba de infracțiuni de 20 de milioane de euro pe an, bani care au fost găsiţi ascunşi chiar şi în zidul unei vile din România, conform Adevărul.

Bani ascunși în zidul unei case. Cum procedau infractorii?
Membrii reţelei clonau site-uri de vânzări diverse, apoi păcăleau oamenii care voiau să achiziţioneze un produs, vacanţe sau chiar case de vacanţă la preţuri mici.

Milioane de e-mailuri păreau trimise în numele unor bănci sau companii de asigurare, pentru obţinerea informaţiilor necesare în a accesa conturile.

Românii emigraţi în Italia postau zeci de reclame pe portaluri foarte populare, precum Subito.it sau Airbnb, dar şi pe altele mai puţin cunoscute, a dezvăluit presa italiană, potrivit sursei citate.

Anchetatorii i-au urmărit atent pe infractori. Aceștia au fost filaţi până în ţară, li s-au interceptat telefoanele mobile şi li s-au analizat conturile din bancă. Apoi s-au făcut descinderi nu doar în Râmnicu Vâlcea, ci şi în Bistriţa Năsăud.

Organizaţia criminală care trecea prin Genova avea rădăcini în Vâlcea. Bani erau aduşi cu duba în ţară.

Sumele uriașe din escrocheriile de pe internet ajungeau în conturile unor rezidenţi din Liguria. De acolo erau retrase și transferate de în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe