Vaccinare anti-COVID-19 în România. Cum te poți programa și ce boli au prioritate

joi, 14 ianuarie 2021

Programare vaccinare anti-COVID-19, în România. Autorităţile au anunţat că platforma de programare pentru vaccinare împotriva COVID-19 va fi disponibilă începând de vineri, 15 ianuarie 2021, la ora 15.00. Totodată, a fost publicată și lista bolilor care au prioritate la vaccinare. Coordonatorul campaniei de vaccinare în România, dr. Valeriu Gheorghiță a anunțat cum se face programarea pentru vaccinarea anti-COVID-19 și care sunt afecțiunile care au prioritate în această etapă - mentioneaza www.viva.ro

„Platforma online va fi gata pe 15 ianuarie. De la ora 15:00 se va putea face programarea pentru etapa a doua. Modalitatea de programare se poate face prin medicul de familie, indvidual sau prin call center. O altă modalittea prin direcția de asistență socială din primării sau prin aparținători care pot înscrie până la maxim 10 persoane.Pentru cei cu boli cronice, programarea se face prin medicul de familie. Dacă nu are medic de familie se poate face prin call center, sau pe pagina web. Pentru persoanele care deservesc activitățile esențiale programarea se face prin angajator”, a anunţat dr. Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare în România.

Persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice și lucrătorii în domenii esențiale se pot programa online pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro, acolo unde trebuie configurat un utilizator, fie prin intermediul medicului de familie sau prin aparținători.

Programări în vederea vaccinării se pot face și prin call-center, la numărul de telefon 021.414.44.25.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe