|miercuri, ianuarie 26, 2022
  • Follow Us!

TUPEU MAXIM! Luta de la Xavitel construieste in Ramnicu Valcea fara autorizatie de constructie! Asteptam reactia primarului Gutau! 

proprietar-xavitel-luta-685x320

 Octavian Luţă, patronul de la Xavitel SRL, cel care a achizitionat Motelul Capela că este destul de excentric: la petreceri, uneori, îşi aprinde trabucul cu hârtii de 100 de euro.

Xavitel a achiziţionat unul din cele mai tari branduri ale turismului din Râmnicu Vâlcea cu 4,2 de milioane (4.200.000) de lei. Din această sumă, construcţia a costat doar 500.000 de lei, restul fiind preţul terenului. Noul proprietar a dat lovitura având în vedere că la începutul licitaţiei publice Motel Capela costa aproximativ 8,6 milioane (8.600.000) lei.
Patronul Xavitel este prosperul om de afaceri Octavian Luţă, originar din Berbeşti şi, printre altele, deţine şi câteva zeci de spaţii comerciale, de unde pot fi achiziţionate produse Orange, în Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti. De câţiva ani a intrat şi în piaţa dezvoltatorilor imobiliari, construind două blocuri de locuinţe în Ostroveni.
Xavitel a avut raportată, pentru anul 2016, o cifră de afaceri în valoare de aproximativ 33 de milioane şi un profit de 7, 5 milioane lei.

Socrul lui Luta este Vitalie Stanciu (foto), fost primar al oraşului Balş, trimis în judecată de procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în luna decembrie 2011. El a fost acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice şi alte două infracţiuni de fals intelectual.

Mai nou, plin de tupeu, Octavian Luta a demarat lucrari ILEGALE, fara autorizatie de constructie, pe Bulevardul Dem Radulescu din Ramnicu Valcea! Mai mult decat atat, milionarul controversat a incalcat si proprietatea privata a unor valceni! Toate acestea se intampla sub privirile mai mult decat ingaduitoare ale functionarilor Primariei Ramnicu Valcea! Daca era oricine altcineva, inspectorii primariei ar fi aplicat amenzi de sute de milioane de lei vechi!

646x404

Sotia lui Luta este functionar public la Prefectura Valcea, venind zi de zi la job cu un bolid de lux de aproape 100.000 de euro.

Leave a Response