Tu te-ai înnoit de Anul Nou? Iată câteva idei pentru vâlcenii nehotărâți!

marți, 22 decembrie 2020
Multe persoane respectă obiceiul vechi de ani de zile care presupune să îți înnoiești garderoba pentru seara de Anul Nou, dar unii își doresc să schimbe totul în casă, nu doar vestimentația, pentru a simți cu adevărat că vine un nou început.

Așadar, perioada Sărbătorilor de iarnă este preferata multora pentru a face cumpărături de toate felurile, nu doar cadouri pentru cei dragi. Dacă și tu vrei să respecți tradițiile românești la trecerea dintre ani, trebuie să începi prin a înlocui cât mai multe lucruri vechi cu unele noi, la care ai visat de mult.

Iată cu ce te poți înnoi de Anul Nou pentru a avea noroc și belșug:

 

Încălțăminte de sezon

În primul rând, trebuie să investești în încălțăminte de calitate pentru iarnă, care să îți asigure tot confortul, să te protejeze de temperaturile scăzute, zăpadă și gheață, precum și să se potrivească stilului tău vestimentar. Așadar, pentru ținutele casual, vei avea nevoie de ghete sau bocanci, pe când, pentru cele elegante, poți alege o pereche din colecția nouă de botine de la Modlet.

 

Haine de iarnă

În zilele geroase de ianuarie vei avea nevoie de o haină groasă, care să îți țină de cald, cea mai populară fiind cea de blană naturală sau artificială. De asemenea, gecile matlasate sunt apreciate de majoritatea femeilor, mai ales cele cu glugă și de lungime până la genunchi, deoarece te protejează mai bine de vântul aspru și de zăpada suflată puternic.

Dacă temperaturile permit, poți alege și un palton lung, acesta fiind preferat mai mult pentru ținutele office sau pentru o seară elegantă la restaurant ori la teatru. Chiar dacă este mai subțire, accesorizându-l cu căciulă, fular și mănuși, vei face față frigului de afară.

 

Electronice de ultimă generație

Noile modele de telefoane te așteaptă să le încerci, aceasta fiind o variantă foarte bună de înnoire de Anul Nou. De asemenea, alte electronice, precum laptop, tabletă sau ceas inteligent, sunt gadgeturi la care mulți visează timp îndelungat. În plus, dacă ai un copil care face școala online sau biroul tău s-a mutat acasă din cauza pandemiei, aceste device-uri vor fi o investiție inteligentă și mai necesară ca oricând.

 

Lucruri pentru casă

Înnoiește-ți casa pentru a păși în noul an cu o locuință modernă și pusă la punct. Canapeaua veche, pe care nu mai are loc toată familia, merită să fie înlocuită cu una mai mare și mai confortabilă, pentru mai multă relaxare la tine acasă. Tot în acest sens, este o idee bună să îți iei un televizor de tip cinema, pentru a viziona în cele mai bune condiții filmele și serialele preferate. De asemenea, poți să alegi anumite electrocasnice noi, pe care poate nu le aveai, cum ar fi mașina de spălat vase sau uscătorul de rufe, extrem de apreciate pentru faptul că îți ușurează munca.

Odată cu venirea noului an, multă lume tinde să redecoreze, pentru a da un aer proaspăt casei fără să facă cheltuieli exagerate, rezumându-se la înlocuirea draperiilor, a covorului din living sau a corpurilor de iluminat din întreaga locuință.

 

Așadar, dacă vrei să îți meargă bine în noul an, trebuie să înnoiești cel puțin un lucru, indiferent dacă este vorba de articole vestimentare, gadgeturi sau alte obiecte decorative pentru casă.

 

Sursa foto: storyblocks.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe