|vineri, ianuarie 21, 2022
  • Follow Us!

Tânăr arestat pentru trafic de droguri 

poza1-1068x1424

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea, au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 33 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comercializarea de droguri de risc – informeaza gds.ro

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Vâlcea, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi oferit spre vânzare 3 grame de fragmente vegetale (substanțe interzise), de culoare verde – oliv altor trei persoane.

În continuarea activităților, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului în cauză, unde au găsit aproximativ 15 grame de fragmente vegetale (substanțe interzise), o țigară confecționată artisanal și mai multe arme albe (o macetă, o sabie, o baionetă, mai multe cuțite și două bastoane telescopice).

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

Azi, 18 decembrie, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, față de acesta, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fapte prevăzute și pedepsite de art. 2 și art.16 din Legea 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Pitești și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea.

Leave a Response