Sparle si soparle, 21.12.2020

duminică, 20 decembrie 2020
  • Conform unor surse liberale de încredere, prefectul „imberb” Sebastian Fârtat va fi SCHIMBAT DIN FUNCȚIE de noul guvern Florin Câțu, acest lucru urmând să se întâmple efectiv în luna ianuarie 2021, după Sărbătorile de Iarnă și după instalarea Exectivului. Deja, la PNL sau USR s-a întocmit lista scurtă a oamenilor care vor ocupa viitorul post de prefect al Vâlcii. Lui Fârtat i se reproșează multe, în special modul defectuos și haotic în care gestionat pandemia de coronvairus în județ (din calitatea de președinte Comitetului pentru Situații de Urgență), fără nici o legătură cu realitatea sau cu situația din teren. De altfel, în cele patru luni de când a fost numit prefect, Sebastian Fârtat nu a ieșit din biroul de la Prefectura Vâlcea, poate doar atunci, în cele două săptămâni, când s-a... autoizolat acasă, după ce s-a inectat cu Covid19.

 

  • Așadar, luni, 21 decembrie, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, poate ultima din acest an. Tocmai, de aceea, consilierii locali PNL și USR au șansa de a se delimita de Grig Crăciunescu și să gândească cu capul pe umeri că TOATE proiectele de pe ordinea de zi nu mai suportă amânare și trebuiesc votate urgent. Să dăm numai câteva exemple: proiect de hotărâre privind stabilirea și aprobarea nivelului impozitelor, taxelor și a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2021; proiect de hotărâre privind adoptarea unor măsuri de organizare a intervențiilor pe timpul iernii 2020-2021 pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea; proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2020; proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția „Extindere rețea gaze naturale în Râmnicu Vâlcea”, etc, etc.

 

  • Acționarii SC Ciech Soda România SA au decis recent prelungirea mandatului de membru și președinte în consiliul de administraţie al SC Ciech Soda România SA al lui Stramski Wojciech Stanislaw, pe o perioadă de 4 ani, până la 30 decembrie 2024, având în vedere expirarea, la data de 29 decembrie 2020, a mandatului de membru în consiliul de administraţie al societății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe