Anul trecut, primarul din Drăgășani, Cristian Nedelcu, a câștigat enorma sumă pentru orice bugetar de... 2,7 miliarde de lei vechi, din care 1,5 miliarde de lei vechi din dividende (prin intermediul soției) și 1,2 miliarde de lei vechi de la primărie, conform declarației de avere. „Social-democratul” Nedelcu are 7 (șapte) locuințe în municipiile Drăgășani și București, din care un apartament cumpărat taman anul trecut în Capitala țării. „Nabaul” de primar mai deține două terenuri în Drăgășani și o mașină Cielo din 1998 (!), fără a mai menționa nimic la depozite bancare, bijuterii sau tablouri....
Fără să respecte spiritul Sărbătorilor de Iarnă, „alianța toxică” PNL-USR a făcut din nou scandal în ședința de miercuri a Consiliului Local al Râmnicului, în frunte cu „ciobanul” Grig Crăciunescu. După ce s-a votat întreaga ordine de zi, liberalii au sărit direct... punctul 31 privind desemnarea reprezentantului CL în AGA la Centrul Flandra. În stilul său dictatorial, președintele de ședință, același Crăciunescu, nu a permis ca primarul Mircia Gutău și consilierii locali Remus Grigorescu și Fănel Lețu să ia cuvântul, dar pe „viceprimarul” Virgil Pîrvulescu l-a lăsat să vorbească cât a vrut și fără nici un fel de restricții. Blestem pe un municipiu, de talia Râmnicului, că are parte de o astfel de alianță PNL-USR!!!
Constatând că, din motive obiective, nu întotdeauna este posibilă respectarea orei stabilite pentru judecarea cauzelor, precum şi că, în această situaţie, participanţii la actul de justiţie sunt nevoiţi să aştepte în afara clădirii, președintele Tribunalului Vâlcea a decis ca, începând cu data de 07 decembrie 2020, să fie permise accesul şi staţionarea participanţilor la judecarea cauzelor în holul Tribunalului Vâlcea, la ora stabilită pentru judecarea cauzei, indiferent dacă în sală sunt la rând sau nu cauzele pentru respectivul interval orar, până la momentul în care vor fi strigate cauzele respective. Accesul în sălile de judecată este permis numai din momentul în care începe strigarea cauzelor respective. Pe toată durata staţionării în interiorul clădirii, este obligatorie respectarea regulilor privind păstrarea distanţei şi portul măştii. Se interzice cu desăvârşire accesul participanţilor la actul de justiţie în birourile personalului instanţei, ori în arhive, altfel decât potrivit programului acestora din urmă, precum şi staţionarea în clădire după terminarea cauzei.