|joi, ianuarie 27, 2022
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 14.12.2020 

soparla-cu-volanas
  • Din punct de vedere al averii dobândite, cel de-al doilea „viceprimar” al Râmnicului, Andrei Gheorghiu, nu prea are cu ce se lăuda: a ridicat anul trecut, din salarii, suma de 370 milioane de lei vechi de la SC Ciech Soda România SA și… cam atât. Întreprinderea în cauză a ajuns „pe butuci”, astfel că șansa de a ajunge viceprimar s-a potrivit ca o mănușă pentru „păpușica” lui Virgil Pîrvulescu. Averea lui Andrei Gheorghiu mai cuprinde un apartament în Râmnicu Vâlcea, cumpărat în anul 2013, o mașină Volkswagen din 2011, plus o pensie privată la Aviva în valoare de 6.500 lire sterline.

 

  • Zilele trecute, Biroul Electoral Central a decis respingerea cererii de anulare a alegerilor parlamentare pentru fraudă în secţiile de votare din Circumscripţia electorală nr. 40 Vâlcea, formulată de Partidul Mişcarea Populară – Vâlcea. În esenţă, contestatorul a susţinut că, în 2 secţii de votare, PMP a înregistrat zero voturi valabil exprimate pentru Senat sau Camera Deputaţilor deşi reprezentantul competitorului electoral în secţiile de votare a declarat că a votat lista de candidaţi a Partidului Mişcarea Populară, în dovedirea cererii nu au fost anexate probe. Din cuprinsul proceselor-verbale privind consemnarea rezultatului votării pentru Senat şi Camera Deputaţilor întocmite de birourile electorale ale secţiilor de votare din judeţul Vâlcea nu rezultă că au fost formulate întâmpinări sau contestaţii de către autorii prezentei contestaţii. În plus, Biroul Electoral Central ac onstatat că susţinerile contestatorului sunt simple afirmaţii sau speculaţii, neînsoţite de vreo probă, acestea nefiind apte să conducă la concluzia că s-ar impune renumărarea voturilor sau anularea alegerilor pentru fraudă electorală în cele 2 secţii de votare.

 

  • Pe 2 decembrie, a expirat perioada de provizorat a directorului interimar al Direcției Silvice Râmnicu Vâlcea, controversatul Adam Jinaru și se pare că acesta nu a dat nici un fel de concurs pentru rămânerea definitivă pe post. Deh, se pare că are probleme grave cu trecutul său profesional și cu studiile și, de aceea, este greu să susțină un examen adevărat și fără influențe politice….

Leave a Response