Sparle si soparle, 03.12.2020

joi, 3 decembrie 2020
 • Viceprimarii Râmnicului, Virgil Pârvulescu și Andrei Gheorghiu, au ZERO experiență în administrația publică locală: cei doi indivizi nu au mai fost înainte nici măcar consilieri locali prin vreo comună, ca să nu mai spunem consilier județean, viceprimar sau primar. Din 1990 încoace, Râmnicul a avut noroc, ca să spunem așa, de faptul că înainte de a ajunge primari, candidații treceau prin filtrul de viceprimari sau barim consilier local câteva mandate în spate. Și când te gândești că Virgil Pârvulescu și Andrei Gheorghiu vroiau să ajungă... direct edili-șefi în Râmnic la recentele alegeri locale?!? Despre cei doi mai spunem doar că au „program de gravide” și că vin la serviciu doar 1-2 ore pe zi, cât să mai facă poze sau filmulețe pentru site-urile de socializare.

 

 • Cel mai mare „colecționar” de proprietăți imobiliare dintre candidații la alegerile parlamentare este independentul Florin Bulat. Acesta deține nu mai puțin... de 22 terenuri de toate tipurile amplasate în Vlădești, Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Dăești, Budești, Grădinari, Grădiștea, Brezoi, Fârtățești, etc, toate cumpărate între 2004-2020, plus un apartament în Râmnicu Vâlcea și case de locuit în Dăești și Fârtățești.

 

 • Covidul loveste puternic si in politicieni! Dupa ce seful liberalilor valceni, Cristian Buican, a suferit cumplit din cauza infectarii cu noul coronavirus, a venit randul liderului USR Valcea sa cunoasca pe propria piele efectele Sars Cov. Astazi viceprimarul Andrei Gheorghiu a informat Resursele Umane din cadrul Primariei Ramnicu Valcea, ca este pozitiv Covid, urmand sa intre in izolare 14 zile. Problema este ca Virgil Pirvulescu, colegul de birou al lui Gheorghiu, adică suta la suta contact direct, ar refuza sa intre in izolare la domiciliu, asa cum prevede legea! Ce spune DSP Valcea, dar Inspectoratul Județean de Politie! Legea trebuie aplicata!

 

 • Pe zi ce trece, președintele de ședință din Consiliul Local, Grig Crăciunescu, demonstrează că este iritat din cale afara pentru faptul că nu a fost pus niciodată candidat la alegerile parlamentare de când activează în politică. Ipochimenul a fost ales de „alianța toxică PNL-USR” și, de atunci, conduce ședințele în stil dictatorial, călcând totul în picioare, chiar și dreptul la opinie al altor persoane care gândesc liber. Tocmai de aceea, oamenii de bun simț care urmăresc, fie și online, circul din ședințele de consiliu local, spun că vor sancționa dur PNL și USR la alegerile parlamentare, cel puțin la nivelul Râmnicului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe