|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Răzbunări și otrăvuri liberale pentru sute de mii de locuitori ai judetului Valcea! 

dcnews.ro-PNL-sigla-logo

Răzbunări și otrăvuri liberale

Printr-o Hotărâre de Guvern adoptată joi, 17 decembrie 2020, județului Vâlcea i-au fost alocate 13.450.000 lei pentru 41 de localități, conduse de primari PNL.

Coincidenţă sau nu, doar primarii liberali au primit bani. Unii dintre ei, chiar dacă sunt liberali, au fost batjocoriţi, deoarece este inexplicabil că oraşe precum Berbești, Brezoi sau Călimăneşti urmează să primească 100.000 lei, iar comune precum Suteşti sau Șușani 1.000.000 lei, respectiv, 800.000 lei. Iar lista poate continua.

Foarte bine! Să îi cheltuie sănătoşi! Dar cu celelalte localităţi ce se întâmplă, ele nu există?
În Vâlcea, PNL alege cine să trăiască şi cine să moară, administrativ vorbind?!

Răspunsurile pot fi numeroase, concluziile sunt, însă, câteva: PNL îşi bate joc de judeţul Vâlcea şi „calcă în picioare” primarii, unii chiar liberali.

Analizând lista, constatăm că, în toate localităţile cu primari liberali, în care PSD a câştigat alegerile, au fost repartizate sume foarte mici.
Întâlnim și situația când, alături de primăriile PSD care nu figurează pe listă, se află și primării PNL care, de asemenea, nu primesc nici un leu. Ca de exemplu Mihăești, Drăgoești etc.

Deci, este evidentă răzbunarea şi ticăloşia cu care a fost întocmită această listă.

PSD Vâlcea rămâne alături de oameni şi va sprijini în continuare administraţiile locale, prin toţi reprezentanţii săi aflaţi în funcţii administrative, la nivelul judeţului.

Biroul de Presă al PSD Vâlcea

FB_IMG_1608309185247

FB_IMG_1608309182031

Leave a Response