Omul de afaceri indian Rajan Tomar le propune romanilor solutia perfecta pentru a deveni independenti energetic

sâmbătă, 12 decembrie 2020

Omul de afaceri indian Rajan Tomar, stabilit de mai multi ani la Ramnicu Valcea, le propune romanilor solutia perfecta pentru a deveni independenti energetic: instalaţia a cărei soluţie tehnică îmbină perfect razele soarelui şi bătaia vântuluiCombinația sistemului fotoelectric solar și a turbinelor eoliene într-un singur modul HybridMill este clasificată drept prima tehnologie hibrid din lume. Sistemul urban de energie eoliană nu și-a găsit o aplicare atât de largă ca o instalație solară mică, însă acest fapt nu-i oprește pe nimeni să perfecționeze tehnologia de colectare a energiei vântului pe acoperișurile clădirilor și a micro-generatoarelor eoliene, deși experții în energie eoliană afirmă că acest sistem ar putea să nu fie răscumpărat, iar termenele de rentabilitate s-ar putea majora. Sistemele mici, instalate pe acoperișurile caselor, sunt potrivite pentru producerea energiei regenerabile. Tehnologia este verificată, costul se reduce, iar eficiența panourilor solare crește. Deși soarele nu lucește nici jumătate de zi, când lumina solară atinge ținta, panourile solare produc energie electrică pură în mod sigur și silențios și o vor face multe decenii. Sistemul eolian nu e atât de previzibil, mai ales în mediul urban. De exemplu, instalarea turbinei pe acoperiș, unde viteza vântului e mică, iar direcția variabilă ar putea să nu constituia condiția optimă pentru producerea energiei electrice. Durată de viață mai lungă de stocare - încărcare și descărcare lină a bateriei. Totuși, avantajul energiei eoliene este că turbinele pot continua să genereze energie electrică chiar și când soarele apune, de aceea, una din soluții este unificarea celor două metode de obținere a energiei alternative într-un sistem hibrid al resurselor de energie regenerabilă, așa cum a făcut-o compania „WINSOLLA”. 

031417_Aptos_Sapsford-19

Soluțiile pot fi proiectate personalizat în funcție de nevoile clientului

Winsolla este un sistem de energie regenerabilă solară și eoliană la scară mică, numit SISTEMUL DE HYBRID MILL, care poate fi util în diferite medii variabile din zonele urbane și semi-urbane. HYBRID MILL SYSTEM reprezinta o transformare într-o tehnologie de ultimă generație pentru valorificarea atât a resurselor naturale (a energiei eoliene, cât și a energiei solare) înțelegând sistemele de generare a energiei necesare în toate privințele. Această formă  de exploatare este disponibilă pentru toate tipurile de consumatori de energie electrică  cu costuri reduse si are un impact asupra reducerii emisiilor de seră.

 Despre Winsolla

Winsolla este o inițiativă a energiei regenerabile în ceea ce privește exploatarea puterii Sun & Wind numită împreună SISTEMUL DE HYBRID MILL din India. Turbinele eoliene împreună cu panourile solare sunt eficiente și accesibile pentru toată lumea să-și depășească impactul asupra mediului, să ne facă independenti energetic și să reducem cheltuielile cu energie electrică. Winsolla proiectează modele specifice pentru toate tipurile de proiecte din unitatea noastră de producție din India și expediate pe tot globul. A creat o linie inovatoare de turbine eoliene cu ax vertical cu panouri solare fotovoltaice integrate pentru uz rezidențial și comercial municipal, care acceptă atât sisteme de transport și servicii de rețea On-Off, cât și la nivel mondial.

WINSOLLA SRL
Adresa: Rm. Valcea - Calea Bucuresti 56A
Telefon: +4.0757.109.540
E-mail:
[email protected]

www.winsolla.com

IMG-20201212-WA0044

FOARTE IMPORTANT:

Guvernul dă 5000 de euro pentru cei ce vor să apeleze la energia ,,verde”

Una din soluţiile viabile la care pot să apeleze românii este cea propusă de guvernul României, care alocă până la 5000 de euro subvenţie pentru achiziţionarea şi montarea unor instalaţii de energie ,,verde”.

Persoanele fizice care doresc să se înscrie în programul guvernamental prin care pot primi până la 20.000 de lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice trebuie sa acceseze site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu - https://www.afm.ro/sisteme_fotovoltaice.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe