OFERTĂ UNICĂ! Vrei sa-i feliciti pe cei dragi de Sfintele Sarbatori? ZIARUL DE VALCEA te ajuta!

vineri, 11 decembrie 2020

OFERTĂ UNICA! Vrei sa-i feliciti pe cei dragi de Sfintele Sarbatori? ZIARUL DE VALCEA te ajuta!

www.ziaruldevalcea.ro este site-ul de stiri numarul 1 din zona, conform datelor de monitorizare Google Analytics.

Pentru luna decembrie 2020, OFERTA UNICA a ZIARULUI DE VALCEA: publicarea a 3 machete de sărbători (urari, felicitari adresate celor dragi) in editia print si online a publicatiei, înainte de sărbătorile de iarnă, Craciun si Anul Nou, la preţul de 400 lei.

  • Societatea care editează publicaţia bisăptămânală „Ziarul de Vâlcea” a reuşit să se impună în peisajul publicistic vâlcean, fiind apreciată de cititorii vâlceni de presă scrisă.

 

Promovare online si print in cel mai citit si serios site de știri din Vâlcea.

FOARTE IMPORTANT: Ziarul de Vâlcea este editat de o societate, care are ca activitate principală: 5813 – Activități de editare a ziarelor. Ziarul de Vâlcea este MARCĂ ÎNREGISTRATĂ LA OSIM! De asemenea, deținem ISSN 2065 – 8230 si toate dotarile si autorizatiile necesare desfasurarii activitatii de editare ziare.

CONŢINUT

Primul număr al ziarului nostru a apărut în luna martie a anului 2005. De-atunci şi până în prezent am înregistrat o creştere continuă a calităţii, atât din punct de vedere al formatului, dar şi al conţinutului materialelor publicate – articole, reportaje, anchete pe teme: sociale, economice (finanţe, bănci), politice, administraţie locală, sport, monden, divertisment, religie, advertising. De asemenea, tirajul ziarului a crescut de la un număr la altul.

Avem cea mai tânără, profesionistă şi dinamică echipă redacţională din presa judeţeană!

CALITĂŢI

  • Principalele noastre atuuri – profesionalismul, competitivitatea, respectul, seriozitatea – au convins companii importante de la nivel local şi naţional să intre în relaţii de afaceri cu societatea noastră;

 

ABONAMENTE

  • Cele mai multe dintre firmele importante din judeţ au abonament la „Ziarul de Vâlcea“, precum şi toate primăriile din judeţ. De asemenea, cele mai multe dintre instituţiile publice judeţene au abonamente la ziarul nostru. Totodată, multe persoane fizice primesc, prin abonament, „Ziarul de Vâlcea“.

PREMII

  • Redactorii noştri au câştigat premii la diferite secţiuni la concursuri privitoare la presa locală, iar firma editoare a primit numeroase distincţii de-a lungul timpului. Publicaţia a fost desemnată câştigătoarea concursului Gala „Vâlceanul anului 2005“ – secţiunea presa locală. Societatea a ocupat poziţia a IX- a în Topul Judeţean „Trofeul Creativităţii“, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea în anul 2006 , precum şi Locul III în Topul Firmelor Vâlcene, la categoria microîntreprinderi în anul 2007 (distincţie acordată de Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea); Locul I în Topul Firmelor Vâlcene anul 2016 – Camera de Comert si Industrie Valcea, la categoria microîntreprinderi – sectiunea editura presa; Premiul pentru Investigații – 2013 etc

 

EDITURĂ

  • Ziarul de Vâlcea a editat cartea „Feţele ruşinii“ al cărei autor, cunoscutul scriitor George Achim a fost colaborator al „Ziarului de Vâlcea“. Cartea s-a bucurat de un succes evident în rândul iubitorilor de cultură din judeţul Vâlcea. De asemenea, în anul 2011 am editat prima ediţie a volumului „Cei mai puternici oameni din judeţul Vâlcea“.
  • Demn de menţionat este şi faptul că directorul societăţii editoare, ziaristul Tiberiu Pîrnău este coautor la mai multe broşuri de prezentare ale diverselor instituţii şi societăţi comerciale vâlcene. Se cuvine să menţionăm şi cartea apărută în 2011: “Nu comandaţi fripturi din pasărea Phoenix ! – Cazul Mircia Gutău, o dramă de lângă noi“, semnată de ziariştii Gheorghe Smeoreanu şi Tiberiu Pîrnău, precum şi cartea apărută în noiembrie 2012 sub semnătura lui Tiberiu Pîrnău: „Ultimul faraon din România“ – analiza jafului de la Oltchim din perioada în care la conducerea societăţii s-a aflat Constantin Roibu, precum și „Liber să gândesc“ – anul 2014 (autor: Tiberiu Pirnau); „Primarii județului Vâlcea“,  „Stareții mânăstirilor vâlcene“ (autori: Tiberiu Pirnau si Gheorghe Smeoreanu),,, „Albumul de prezentare a municipiului Ramnicu Valcea“ (autori: Tiberiu Pirnau si Gheorghe Smeoreanu), „100 de motive pentru care Valcea este cel mai frumos judet din Romania“ (autor Tiberiu Pirnau), „Marea Unire in judetul Valcea - Documente inedite“ (coordonator lucrare: Tiberiu Pirnau)

 

INTERNET

  • La sfârşitul anului 2005 a devenit funcţională şi pagina de internet a ziarului www.ziaruldevalcea.ro care a avut un succes real, fiind înregistraţi în trafic zeci de mii de vizitatori lunar ( in prezent: peste 45.000 de vizitatori unici lunar si peste o suta de mii de afisari - lunar conform datelor de monitorizare Google Analytics);

 

ECHIPA

  • La editarea ziarului participă zilnic 11 persoane (redactori, tehnoredactori, agenţi de marketing, secretariat, contabilitate, şofer, alti colaboratori). 

 
CONTACT:

Tiberiu Pirnau - director Ziarul de Valcea
0773876372
[email protected][email protected]

Sarbatori-fericite-mesaje-si-urari-de-Craciun-1024x683

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe