MIRACOL de Crăciun: Două femei s-au salvat dintr-o mașină care căzuse pe calea ferată, înainte de impactul cu trenul

vineri, 25 decembrie 2020

Două femei aflate într-o maşină care a căzut pe calea ferată de pe DN7, în zona limitei judeţului Vâlcea cu judeţul Sibiu, au reuşit să iasă din autoturism şi să se salveze înainte ca acesta să fie lovit de un tren de călători ce se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

"Pe DN 7 km 234+900m, limita cu judeţul Sibiu, a avut loc un accident feroviar între un tren şi un autoturism. Un autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet pe care l-a rupt şi a ajuns pe calea ferată. În momentul impactului în autoturism nu mai era nicio persoană, cele două femei care erau în interior au reuşit sa iasă", a anunţat sursa citată, scrie agerpres.ro.

La locul accidentului s-au deplasat şi echipaje de pompieri, cele două femei din maşină, una în vârstă de 20 de ani şi alta în vârstă de 21 de ani, fiind găsite conştiente, în afara maşinii. Ele reuşiseră să iasă din autovehicul înainte ca maşina să fie lovită de un tren de călători.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, a precizat că cele două tinere au suferit atac de panică, au fost evaluate medical la locul accidentului şi apoi transportate spre spital pentru investigaţii suplimentare, scrie stiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe