Marian Mitra: Rotary Club a achiziționat un electrocardiograf portabil performant pentru Secția Boli Infecțioase a SJU Valcea

luni, 7 decembrie 2020

 

Comunicat de presă

Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea sprijină în continuare desfășurarea activității medicale în secția de boli infecțioase, unde pacienții sunt îngrijiți cu profesionalism și cu efort susținut din partea întregului personal medical.

Prin donațiile membrilor Clubului nostru am facut posibilă a treia donație de la începutul pandemiei pentru Spitalul Județean Vâlcea, constând în achiziționarea în luna noiembrie a unui electrocardiograf portabil performant pentru Secția Boli Infecțioase.

Prin această donație aducem un semn de mulțumire și recunoștință pentru personalul medical care lucrează până la epuizare pentru a salva sute de vieți, dar și un semn de solidaritate și empatie față de toți pacienți covid internați.

Vom continua să fim alături de personalul medical și de pacienți în primul rând cu inima, dar și cu toate acțiunile noastre care sunt conduse întotdeauna de deviza Rotary “ a servi mai presus de sine”, deviză regăsită și în munca profesioniștilor dedicați din secția de boli infecțioase.

 

Marian Mitra

PreședinteFB_IMG_1593686418500-685x320 Râmnicu Vâlcea

2020-2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe