Mai mulţi judecători şi grefieri din cadrul Judecătoriei Ramnicu Vâlcea au fost testaţi pozitiv Covid-19. S-au luat măsuri draconice

duminică, 20 decembrie 2020

 

La data de 10.12.2020, Judecătoria Râmnicu Vâlcea aducea la cunoştinţa opiniei publice că, mai mulţi judecători şi grefieri din cadrul Judecătoriei Rm. Vâlcea au fost testaţi pozitiv cu virusul SARS-COV 2. De aceea, Judecătoria recomandă publicului să se prezinte la instanţă numai dacă este absolut necesar, urmând ca toate cererile şi înscrisurile, în toate materiile, să fie comunicate prin mijloacele electronice (fax, e-mail) sau prin poştă, iar studierea dosarelor să se realizeze prin programul „Infodosar”.

Programările prealabile pentru studiul dosarelor se vor face în condiţiile art. 4 din Decizia nr. 22/2020, la adresa de email: [email protected] sau la nr. de telefon: 0250.731.536. Recomandăm să vă informaţi cu privire la ora de prezentare în instanţă, conform listelor de şedinţe afişate pe site-ul Judecătoriei Rm. Vâlcea. Vă aducem la cunoştinţă necesitatea purtării măştii de protecţie în instanţă. Depunerea înscrisurilor şi a cererilor de orice fel, în toate materiile, se va realiza prin mijloace electronice (fax sau e-mail, la numerele/adresele disponibile pe pagina de internet a instanţei). Studierea dosarelor se va realiza prin intermediul aplicaţiei Infodosar şi, în mod excepţional ( în situaţia în care dosarul nu face parte din categoria celor care se scanează, din motive tehnice sau alte motive obiective înscrisul scanat nu a fost încărcat în aplicaţia Infodosar, ş.a.), se va face o programare prealabilă în baza unei cereri transmise către instanţă prin mijloace electronice sau telefonic. De asemenea, se recomandă evitarea prezenţei la sediul instanţei la termenul de judecată, dacă nu este absolut necesar, prin solicitarea judecării cauzei şi în lipsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe