|joi, ianuarie 20, 2022
  • Follow Us!

Lansarea proiectului “Îmbunătățirea competitivității companiei CREDO DUAL CONSTRUCT SRL” 

thumbnail

 

Comunicat de presă

Data: 18 DECEMBRIE 2020

Lansarea proiectului “Îmbunătățirea competitivității companiei CREDO DUAL CONSTRUCT SRL”

CREDO DUAL CONSTRUCT SRL derulează proiectul “Îmbunătățirea competitivității companiei Credo Dual Construct SRL” prin achiziționarea a 2 echipamente de ultimă generație – un buldoexcavator și un încărcător, finanţat prin Programul Operațional Regional POR/604/2/1/Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri, Cod SMIS proiect 132043.

Valoarea totală a proiectului este de 1.498.163,98 lei, dintre care asistenţa financiară nerambursabilă este de 950.340,00 lei.

Autoritatea de Management este Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, iar Organismul Intermediar pentru regiunea SUD-VEST OLTENIA este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia.

Proiectul se implementează în Municipiul Râmnicul Vâlcea, județul Vâlcea. Perioada de implementare a început la data de 01.07.2019 și are termen de finalizare la data de 31.10.2021.

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea competitivității companiei CREDO DUAL CONSTRUCT SRL prin achiziționarea a 2 echipamente de ultimă generație – un buldoexcavator și un încărcător, care vor permite creșterea numărului lucrărilor de construcții pe care compania le poate realiza, a locurilor de muncă menținute și create și, în mod direct, a cifrei de afaceri rezultată în urma realizării lucrărilor.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Dezvoltarea capacitatii de realizare a lucrarilor de constructii prin achizitionarea a 2 active noi (1 buldoexcavator si 1 incarcator) in maxim 12 luni de la semnarea contractului de finantare.
  2. Dezvoltarea capacitatii administrative prin efectuarea judicioasa a procedurilor de achizitii (achizitia de active, servicii de promovare si de consultanta) si prin realizarea rapoartelor de implementare/management.
  3. Cresterea vizibilitatii companiei prin promovarea, in conformitate cu cerintele manualului de identitate vizuala, a proiectului, finantatorului si programului de finantare aferent.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiectul “Îmbunătățirea competitivității companiei Credo Dual Construct SRL” prin achiziționarea a 2 echipamente de ultimă generație – un buldoexcavator și un încărcător, persoana de contact este domnul ADRIAN-OVIDIU ROTEA, manager de proiect, tel. 0722472156, e-mail: credodualconstruct@yahoo.ro.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

thumbnail

Leave a Response