Lansarea proiectului “Îmbunătățirea competitivității companiei CONECT ELECTRIC SRL”

miercuri, 23 decembrie 2020

 

Comunicat de presă

Data: 23.12.2020

Lansarea proiectului “Îmbunătățirea competitivității companiei CONECT ELECTRIC SRL”

CONECT ELECTRIC SRL derulează proiectul “Îmbunătățirea competitivității companiei Conect Electric SRL” prin achiziționarea unei stații mobile de sortare cu spălare, finanţat prin Programul Operațional Regional POR/604/2/1/Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri, Cod SMIS proiect 134593.

Valoarea totală a proiectului este de 1.498.163,98 lei, dintre care asistenţa financiară nerambursabilă este de 950.340,00 lei.

Autoritatea de Management este Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, iar Organismul Intermediar pentru regiunea SUD-VEST OLTENIA este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia.

Proiectul se implementează în Municipiul Râmnicul Vâlcea, județul Vâlcea. Perioada de implementare a început la data de 01.07.2019 și are termen de finalizare la data de 30.09.2021.

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea competitivității companiei CONECT ELECTRIC SRL prin achiziționarea a 1 activ (1 stație mobilă de sortare cu spălare ) care va permite creșterea numărului de servicii de construcții pe care compania le poate realiza, a locurilor de muncă menținute și create și, în mod direct, a cifrei de afaceri rezultată în urma realizării serviciilor.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. Dezvoltarea capacității de realizare a lucrărilor de construcții prin achiziționarea a 1 activ nou (1 stație mobilă de sortare cu spălare) în maxim 12 luni de la semnarea contractului de finanțare.
  2. Dezvoltarea capacității administrative prin efectuarea judicioasă a procedurilor de achiziții (achiziția de active și de management al proiectului) și prin realizarea rapoartelor de implementare/management.
  3. Creșterea vizibilității companiei prin promovarea, în conformitate cu cerințele manualului de identitate vizuală, a proiectului, finanțatorului și programului de finanțare aferent.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiectul “Îmbunătățirea competitivității companiei Conect Electric SRL” prin achiziționarea unei stații mobile de sortare cu spălare, persoana de contact este domnul PALASAN GHEORGHE-COSTEL, manager de proiect, tel. 0724011952, e-mail: [email protected] .

 

Conect Electric SRL

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Screenshot_20201223-122601_Word

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe