Incidente la vot. Un bărbat din Vâlcea a făcut scandal după ce a venit la vot fără mască

duminică, 6 decembrie 2020

La alegerile parlamentare din 2020 s-au înregistrat incidente electorale având legătură cu măsurile de protecție împotriva COVID-19. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost împiedicat să intre în secția de votare, pentru că nu avea mască de protecție. Când i s-a atras atenția, vâlceanul a devenit recalcitrant, astfel că s-a ales cu o amendă de 3.500 de lei.

În județul Vâlcea a fost sesizat până la acest moment un singur incident, transmite Mediafax. La o secție de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a prezentat un bărbat din oraș care a fost oprit la intrarea în secție de polițistul care asigura paza, deoarece nu purta mască de protecție.

În momentul în care i-a fost atrasă atenția să poarte masca, fiindu-i oferită una, bărbatul a refuzat și a început să fie recalcitrant tulburând ordinea și liniștea publică prin strigăte și gălăgie.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției unde a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea măsurilor sanitare de protecție individuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe