|miercuri, ianuarie 26, 2022
  • Follow Us!

Incidente la vot. Un bărbat din Vâlcea a făcut scandal după ce a venit la vot fără mască 

Jmg9NDQwJmhhc2g9OTRmYWYxNjRkNjczYzA4NWY5MDlhNzAxYjQ0NmVkYTU.thumb_

La alegerile parlamentare din 2020 s-au înregistrat incidente electorale având legătură cu măsurile de protecție împotriva COVID-19. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost împiedicat să intre în secția de votare, pentru că nu avea mască de protecție. Când i s-a atras atenția, vâlceanul a devenit recalcitrant, astfel că s-a ales cu o amendă de 3.500 de lei.

În județul Vâlcea a fost sesizat până la acest moment un singur incident, transmite Mediafax. La o secție de votare din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a prezentat un bărbat din oraș care a fost oprit la intrarea în secție de polițistul care asigura paza, deoarece nu purta mască de protecție.

În momentul în care i-a fost atrasă atenția să poarte masca, fiindu-i oferită una, bărbatul a refuzat și a început să fie recalcitrant tulburând ordinea și liniștea publică prin strigăte și gălăgie.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției unde a fost sancționat contravențional cu o amendă de 3.500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea măsurilor sanitare de protecție individuală.

Leave a Response