Impact între un autobuz și un autoturism, în județul Vâlcea. Cinci victime

marți, 1 decembrie 2020

Cinci persoane au ajuns la spital, luni seara, în urma impactului dintre un autobuz și o mașină, accident produs pe DN 67, pe raza localității Copăcelu din județul Vâlcea. Autoturismul a luat foc, arzând aproximativ 50% din materialele combustibile din interior - relateaza editie.ro

Potrivit ISU Vâlcea, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe SAJ.

Ca urmare a accidentului, dintre un autoturism și un autobuz, au rezultat cinci  victime: patru din autobuz și una din autoturism. Echipajul SMURD a preluat o femeie cu traumatism la membru superior stâng și față. Toate victimele au fost conștiente și transportate la spital. Nu a fost necesară descarcerarea, toate persoanele au ieșit sau au fost scoase din autovehicule până la sosirea forțelor noastre”, anunță ISU Vâlcea.

Aceștia au mai spus că până la stingerea incendiului produs la autoturism, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul vehicolului.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza impactului.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe