Iată 3 idei de fotografii artistice pe care le poți face de Crăciun cu telefonul tău

vineri, 18 decembrie 2020

 

Telefonul este cel mai folosit dispozitiv în momentul de față și, cu siguranță, cel mai des faci poze cu ajutorul lui. Nu întotdeauna ai la îndemână un aparat profesionist pentru a fotografia cele mai frumoase momente, iar având în vedere tehnologia din prezent, un telefon de ultimă generație poate fi exact ceea ce ai nevoie. Fiind perioada sărbătorilor de iarnă, există o mulțime de momente și locuri pentru a forma cadrul perfect, iar pentru asta ai nevoie doar de câteva idei. Dacă îți dorești să te inspiri puțin, citește în continuare acest articol.

Iată 3 idei de fotografii artistice pe care le poți face cu telefonul:

 

  • Poze în zăpadă

 

Pozele în zăpadă vor rămâne întotdeauna speciale și încărcate de însemnătate, mai ales în perioada sărbătorilor. Dacă ești creativ, ai o mulțime de variante și poziții pe care le poți încerca. Poți face îngerași în zăpadă, poți arunca cu bulgări sau poți face oameni de zăpadă cu care să te fotografiezi. Parcul este locul potrivit pentru a face astfel de poze, mai ales pentru că îți poate oferi cadre minunate pentru pozele tale. Pentru că o secundă de neatenție te poate costa, cel mai bine ar fi să îți protejezi telefonul cu o husă pentru Samsung Galaxy Note 10 Plus pe placul tău și o folie pentru ecran. În felul acesta vei fi sigur că dispozitivul nu va păți nimic și că îți poți face treaba în continuare fără nicio problemă.

 

  • Poze cu luminițele din oraș

 

Fiecare oraș îsi pregătește surprizele în luna decembrie și, cu siguranță, este împodobit cu luminițe care de care mai frumoase. Alege o seară în care să ieși alături de prietenii tăi și să vă bucurați de cele mai încântătoare luminițe. De asemenea, poți profita de ocazie pentru a face câteva fotografii reușite cu luminițele de Crăciun și cu decorul superb. Alege locul decorat cel mai frumos din punctul tău de vedere și setează un cadru de poveste.

Iată 3 idei de fotografii artistice pe care le poți face de Crăciun cu telefonul tău (2)

 

  • Poze cu bradul de Crăciun

 

Niciodată nu se vor demoda pozele clasice cu bradul de Crăciun. Însă, față de anii anteriori, dacă îți dorești poze artistice, poți realiza diverse povești și momente speciale. Poți îmbrăca pijamalele și te poți fotografia împodobind bradul sau pregătind laptele și prăjiturelele pentru Moș Crăciun. Folosește-ți imaginația și dă contur celor mai nebunești și simpatice idei pe care le ai. Fotografiază din unghiuri diferite și realizează colaje de poveste.

Perioada sărbătorilor este minunată și este momentul potrivit ca tu să îți îmbunătățești albumul cu fotografii deosebite. Fie că alegi să le faci singur sau cu prietenii tăi, cu puțină imaginație poți realiza cele mai frumoase poze chiar cu ajutorul telefonului mobil. Nu ai nevoie de un aparat foto profesionist pentru a capta momente inedite în iarna aceasta. Bucură-te de fiecare clipă alături de cei dragi și nu uita să surprinzi tot ce îți este pe plac cu camera mobilului tău de ultimă generație.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe