Gigi Becali a luat o decizie radicală. Isi va petrece Sarbatorile la Schitul Pătrunsa din Valcea

marți, 22 decembrie 2020
Gigi Becali pare că s-a liniștit după ce echipa lui a revenit în portofoliul de lider și a încheiat turul de campionat pe prima poziție din clasament.

Gigi Becali a luat o decizie radicală

După ce a dispărut din viața publică, Gigi Becali vrea să fie în continuare discret. Gigi Becali a fost foarte înverșunat în prima parte a anului 2020, decidând că e mai bine să se retragă din viața publică. De asemenea, obișnuiți fiind cu aparițiile și declarațiile spumoase ale patronului FCSB, microbiștii nu mai au parte de ”spectacolul” dat de Gigi Becali. Dar echipa lui a început să-și spună cuvântul tot mai bine pe teren și a încheiat turul de campionat pe primul loc. Însă ce face Gigi Becali în tot acest timp? Oameni din anturajul lui au făcut dezvăluiri.

Astfel, dispariția lui Gigi Becali din viața publică este pusă pe seama faptului că acesta urmează calea bisericii. Acesta urmează acest ritual cu sfințenie. Și fără acele petreceri extravagante, ca în alți ani, când se dădea în spectacol. De Crăciun și în noapte dintre ani, latifundiarul din Pipera va fi în biserică, iar familia lui a fost deja înștiințată, anunță Prosport.

Vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire

De altfel, Gigi Becali a pozat adesea într-un om religios, un creștin cu frică de Dumnezeu și susține că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire. Însă ar putea să o facă mai repede decât și-ar fi imaginat.

Amintim că în ultimii ani, patronul FCSB a vizitat mai multe mănăstiri din România, dar una dintre ele i-a atras atenția într-un mod deosebit. A mers acolo și a făcut și donații generoase, și anume la Schitul Pătrunsa. Acest ansamblu monahal din comuna Bărbătești, județul Vâlcea, este construit sub vârful Buila. Și puțini sunt cei care se încumetă să îl viziteze, deoarece este greu accesibil. De menționat este că zona este superbă, dar este despărțită de civilizație de opt kilometri de drum neasfaltat. Cu toate că anunțase că vrea să se retragă în liniște, la o mănăstire, abia după vârsta de 75-80 de ani, latifundiarul din Pipera ar putea să ia o decizie în acest sens mult mai devreme.

banacu1-640x853 Becali1 Becali-Patrunsa-Banacu-646x320 gigi-pupa-icoana orig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe