Eugen Neata (PSD): Liberalii și președintele urăsc produsele românești!

joi, 3 decembrie 2020

Cel mai viu loc din municipiul Drăgășani este de departe piața de legume și fructe și alte produse alimentare. Zona din jurul orașului, de la est la vest și de la nord la sud, este una a culturilor agricole, în marea lor majoritate podgorii, grădini de legume și, într-o oarecare măsură, livezi de pomi fructiferi. Toate roadele acestor culturi pot fi găsite în piața de la Drăgășani, mai proaspete decât oriunde pentru că nu au avut de parcurs decât câțiva kilometri de pe dealuri și de pe tarlale până pe masa din piață, cum era gata-gata să spun. Legumele și fructele, strugurii și pătrunjelul, ouăle și brânza, nu stau însă pe mesele din piață, ci pe jos, de jur-împrejur, într-o curățenie improvizată, pe folii de plastic stropite din când în când cu apă de oamenii înfofoliți în haine și pături, înghețați și supărați. Este cel mai trist tablou pe care l-am văzut în această campanie.
Alături, piața închisă de liberali, goală ca un cavou.
Oamenii m-au recunoscut imediat, ca și la Râmnicu Vâlcea și la Râureni cu două-trei săptămâni în urmă. Ca și acolo, m-au înconjurat și mi-au cerut lămuriri. Nu mai vor să știe de ce li s-a închis piața, au înțeles că liberalii și președintele lor urăsc produsele românești, ci cât mai au de gând să-și bată joc de ei și de roadele toamnei, cele care îngheață și care trebuie aruncate în fiecare seară la gunoi.
Exact cum spuneam mai înainte, nu mai este de înțeles de ce s-au închis piețele cu produse românești, dar nu și cele cu produse străine, de ce se cere disciplină de la populație în această pandemie, dar nu și de la oamenii de la putere, de ce nu se fac teste pentru toți oamenii ca în alte țări și așa mai departe.
Eugen Neata, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe