|miercuri, ianuarie 19, 2022
  • Follow Us!

Deputatul Ștefan Ovidiu Popa, revoltat de decizia Guvernului liberal de închidere a piețelor. ”Realizați că a venit iarna, că temperaturile au scăzut”? 

Popa deputat

Guvernul a atacat la Curtea Constituțională legea modificată de PSD cu un amendament care prevede redeschiderea piețelor din spații închise în perioada stării de alertă, a anunțat luni premierul Ludovic Orban, potrivit hotnews.ro. El a spus însă că autoritățile analizează posibilitatea renunțării la unele restricții, între care și cea privind piețele.

“Vă spun că analizăm acuma, dar să nu o daţi încă ca o ştire, analizăm posibilitatea redeschiderii pieţelor care funcţionează în spaţii închise. Cu atât mai mult cu cât a venit iarna şi temperatura a coborât, analizăm posibilitatea de a redeschide pieţele”, a declarat luni premierul Ludovic Orban, citat de Mediafax. Orban a fost întrebat dacă ar putea fi ridicate unele restricţii după 6 decembrie şi până la Crăciun, în cazul în care va exista un trend descendent al cazurilor de COVID-19.

El a afirmat că toate măsurile de reducere a restricțiilor vor fi luate în funcție de evoluția pandemiei.
“Sigur, orice redeschidere a piețelor nu va fi posibilă decât cu respectarea unor norme de protecție socială foarte stricte”, a adăugat premierul.

În acest context, deputatul PSD Vâlcea Ștefan Ovidiu Popa a scris revoltat pe Facebook: ”Producătorii din zona Drăgășani suferă în continuare din cauza deciziilor luate de guvernul PNL!

Ei poartă întreaga vină, nu administrația din Drăgășani!

Liberalilor, asumați-vă tot răul pe care îl faceți și nu mai dați vina pe administrațiile locale!

Oare este cald în birourile de la Palatul Victoria?!

Realizați că a venit iarna, că temperaturile au scăzut?

Este evident că nu vă interesează, iar bătaia de joc la adresa românilor trebuie să ia sfârșit”!

Leave a Response