|vineri, ianuarie 21, 2022
  • Follow Us!

CUTREMUR în handbal: SCM Râmnicu Vâlcea este aproape de DISPARIȚIE din cauza consilierilor PNL si USR 

HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-SCM RM VALCEA, LIGA FLORILOR (9.10.2018)

SCM Râmnicu-Vâlcea, campioana României la handbal feminin din ultimii 2 ani, este în pragul desființării. Motivul: consilierii locali din Râmnicu-Vâlcea de la PNL și USR au refuzat alocarea de noi sume necesare pentru supraviețuirea echipei.

”PNL și USR desființează campioana inimilor

Este păcat că, una din puținele bucurii ale vâlcenilor, echipa de handbal SCM Rm. Vâlcea, să fie aruncată la gunoi de noua majoritate PNL și USR din Consiliul Local Rm. Vâlcea.

Echipa noastră campioană este practic desființată de consilierii PNL și USR , care prin nerespectarea legii, votează împotriva rectificării bugetului și a subvențiilor pentru echipă.

În timp ce Consiliul Județean Vâlcea, în calitate de partener, anunță că, în continuare, va sprijini echipa de handbal, care este totuși, în primul rând a Primăriei, PNL-iștii și USR-iștii defilează ignorând legea. Echipa joacă, noi ne bucurăm, chiar și de la televizor, dar nu ne întrebăm, care sunt costurile. Știm că noii colegi, nu vor să înțeleagă faptul că această echipă are nevoie de sprijinul nostru. Vâlcenii acum vor spectacol, dar nu-l mai au în aceste condiții.

Citește și: CCR a hotărât: Legea care interzice referirea la identitatea de gen în şcoli este neconstituţională

Stop joc spun ei, pentru că noi, PSD, un mandat de 4 ani, am susținut sportul vâlcean.”, anunță Constantin Radulescu, presedinte PSD Vâlcea.

Leave a Response