Arhiepiscopia Râmnicului: Binele unește comunități!

duminică, 13 decembrie 2020

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului în colaborare cu Asociația Sfânta Maria Cristian, Orașul Brașov,  a organizat vineri, 11 decembrie, o acțiune de întrajutorare a mai multor familii aflate în dificultate.

Acțiunea social-filantropică a fost derulată cu prilejul sărbătoririlor de iarnă, de către Sectorul social în colaborare cu Asociația Sfânta Maria Cristian, Orașul Brașov, iar beneficiarii, copii proveniți din medii defavorizate, au primit pachete cu dulciuri, fructe, jucării și produse vestimentare. De asemenea, Asociația Sfânta Maria Cristian a mai oferit pachete consistente, pentru 40 de copii, din Comuna Malaia, județul Vâlcea în cadrul proiectului Dăruiește, BUCURIA UNUI COPIL.

„Există locuri care dau naștere unor copii a căror putere de luptă cu greutățile timpurii ale vieții te lasă uimit. Există copii care știu că școala este singura lor scăpare și atunci, în ciuda tuturor condiților, învață mai mult decât alții. Astfel de copii trebuie sprijiniți constant. Exista mulțumire și bucurie în ciuda dificultăților și a lipsurilor. Să învățăm de la acești copii, să ne bucurăm de toate lucrurile pe care le avem”, a precizat doamna Roxana Dobre, Asociația Sfânta Maria Cristian, Orașul Brașov.

„Mulțumim Asociației Sfânta Maria Cristian atât pentru buna colaborare pe care o avem, cât și pentru minunata lucrare pe care o desfășoară, pentru ajutorarea celor aflați în nevoie”, a spus doamna Viorica Adriana Iancu, Consilier social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe