|sâmbătă, iulie 2, 2022
 • Follow Us!

Viceprimarul Ramnicului, Virgil Pirvulescu, are DIPLOMA de licenta la universitatea de la bariera?! Laurentiu Baranga si-a ajutat fratele de masonerie?! 

1200x630

Probleme cu studiile universitare ale viceprimarului liberal al municipiului Ramnicu Valcea, Virgil Pirvulescu. Personajul politic nu si-a afisat niciodata CV-ul, doar le-a spus ramnicenilor ca a urmat o facultate imediat dupa absolvirea liceului! Nici cand a ocupat functii de demnitate nationala nu si-a facut public CV-ul. Primim informatii ca acest individ, care pozeaza in cel mai corect, cinstit si moral individ, are mari probleme cu asa-zisele studii universitare. Pe surse am aflat ca a inceput facultatea la o universitate privata si in anul 2 s-a TRANSFERAT la o universitate de stat, transfer cu mari probleme, conform legilor din perioada respectiva! Cam 7 ani de studii?! Diploma de licenta ar putea sa fie ILEGALA. Cel care l-ar fi ajutat ar fi celebrul Laurentiu Baranga, expertul in diplome falsificate, coleg de masonerie cu preacinstitul domn disperat sa ajunga viceprimar, impins de smecherii din constructii ai Valcii. Asadar, pentru a fi inlaturat orice dubiu in legatura cu LEGALITATEA DIPLOMEI, il invitam pe Pirvulescu  sa-si faca publica diploma universitara si sa le spuna ramnicenilor exact care sunt institutiile de invatamant superior unde si-a desfasurat cursurile?! Succes!

Nicu Trandafir

One Response to Viceprimarul Ramnicului, Virgil Pirvulescu, are DIPLOMA de licenta la universitatea de la bariera?! Laurentiu Baranga si-a ajutat fratele de masonerie?!

 1. Laurian C.

  Este posibil ca de la acest fapt – lipsa pe bune a studiilor – sa derive agresivitatea si mirlania in comportament a ipochimenuliui , indiferent de nume , pentru ca ambii sint la fel de neciopliti.
  Directia resurse umane a Primariei sa fie foarte atenta atunci cind va verifica documentele de studii , ale celor doi nominalizati pentru functia de viceprimar , ca sa nu fie un baranga si la ei.
  Comportamentul guvidului gore de la sedinta de consiliu local de investire a gugustiucilor a lasat un gust amar ramnicenilor si toti spun ca , adio vot la alegerile parlamentare. Nici ciobanul cristinel nu va ma pupa un loc in Parlament dar va putea pupa curul cui doreste , a lui cap de creta sau betivanului sica.
  Adio cutre si jigodii galben portocalii emanatie ai chioruliui betiv si turnator ordinar.

   

Leave a Response