|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Unde găsiți numărul VIN la BMW-uri 

bmw-768688_1280

 

BMW este o marcă foarte populare în rândul românilor. Autovehiculele ce poartă numele brandului german se remarcă prin funcții speciale, atenție pentru detalii şi calitate excepțională.

Pe bună dreptate că au captat şi atenția șoferilor români amatori de viteză, adrenalină şi mult confort. Totuși, nu putem să nu  remarcăm, ca cele mai multe dintre vehiculele care rulează pe străzi nu sunt noi. Pentru a avea siguranţa că maşina BMW dorită, este conformă, potrivită necesităților,   este important să se verifice numărul VIN şi să se  solicite un raport complet. www.carvertical.com/ro/bmw-vin-decoder este un partener de încredere când vine vorba de rapoarte complete. Pentru a vă ușura sarcina vă vom furniza în rândurile următoare detaliile cu privire la locurile de amplasare a numărului VIN.

Unde găseşti numărul vin la vehiculele BMW produse pentru Europa?

Trebuie precizat că mulți dintre şoferii români cunosc numărul de identificare a maşinii sub denumirea de  serie şasiu. Acum, că am amintit şi acest aspect, să trecem la treabă şi să precizăm locurile unde poate fi depistată  seria unică.

  • Prima dată poţi căuta pe oală şasiului. Aici, pe compartimentul motorului se află ștanțată seria VIN.

 

  • Tot în zona motorului, pe oală amortizorului în partea stângă se găseşte o plăcută nituită cu seria VIN. Pe această plăcuță se mai găsesc şi alte informații despre autovehicul. Tipul vehiculului, tipul caroseriei, greutate, țara de producţie sunt câteva dintre detaliile menţionate aici.

 

  • Un alt loc în care este amplasat numărul VIN este pe parbriz. În partea pasagerului în partea de  jos, la nivelul de prindere al ştergătorului.

 

  • Cartea de identitate a maşinii şi talonul sunt alte două locuri pe care se găsește cu uşurinţă seria de identificare VIN.

 

  • Multe persoane,  care doresc transparență postează numărul VIN împreună cu anunţul de vânzare.

 

Unde găseşti numărul VIN pentru vehiculele destinate piețelor din SUA?

  • Ca şi în cazul vehiculelor europene se găsește pe motor. Şi acestea au plăcuţele nituite care furnizează seria unică de identificare a maşinii, țara în care este produsă şi alte detalii despre mașina.

 

  • Numărul VIN se găsește şi în zona parbrizului, însă de această dată este amplasat jos, în zona șoferului. Mașinile create pentru state mai au inscripţionat numărul VIN pe caroserie, mai exact pe stâlpul din stânga şi este vizibil odată cu deschiderea portierei din partea stângă.

 

  • Numărul de identificare nu lipsește din documentele oficiale, respectiv cartea de identitate a vehiculului şi talon.

 

Numărul de identificare VIN la BMW-uri este conform standardelor internaţionale ISO 3779 şi poate fi interpret cu precizie şi acurateţe de specialiştii myfreevin.com, care în urma unei solicitări simple furnizează rapoarte complete cu privire la istoricul maşinii. Primele trei caractere indică producătorul, este un cod atribuit de organisme internaționale. Următoarele 6 caractere furnizează detalii cu privire la tipul vehiculului , tipul caroseriei, sisteme de siguranţă integrate. Următorul caracter oferă informaţii cu privire la anul producţiei. Al unsprezecelea caracter furnizează date cu privire la zona unde a fost asamblat vehiculul. Ultimele şase caractere sunt seria unică a mașinii. Un raport VIN este esențial pentru a cunoaşte mai bine maşina!

 

 

Leave a Response