|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Un bărbat din Vâlcea este acuzat că ar fi șantajat o minoră de 13 ani, pentru a obține fotografii în ipostaze intime 

media-155419263993642700

Un bărbat de 30 de ani este cercetat de polițiștii din Vâlcea, după ce ar fi șantajat o fată de 13 ani, pe care ar fi amenințat-o că publică discuții compromițătoare și căreia i-ar fi cerut fotografii intime, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii din cadrul Postului Berislăvești au fost sesizați de bunica fetei cu privire la faptul că, în perioada 15 – 19 octombrie 2020, nepoata sa a fost amenințată de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu darea în vileag a unor discuții compromițătoare, pe care acesta le-ar fi purtat cu fata pe rețelele de socializare, în scopul obținerii de fotografii intime de la aceasta.

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului, de unde au ridicat mai multe sisteme informatice și medii de stocare externă.

De asemenea, bărbatul a fost audiat la Postul de Poliție Berislăvești. În prezent, acesta este cercetat în libertate, a mai transmis Poliția Vâlcea.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru comiterea infracțiunii de șantaj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi.

Leave a Response