|duminică, noiembrie 29, 2020
  • Follow Us!

Transportatorii vâlceni îl votează pe Ilie Cobrescu, candidat PRO ROMÂNIA la Camera Deputatilor! 

E8040214-3D6B-4F21-9349-E74444AEBCF0

Miile de vâlceni ce lucrează în transport de persoane sau marfă, intern sau internaţional, au şansa de a fi reprezentaţi în Parlament!
ILIE COBRESCU, fiu al comunei Zătreni, absolvent al “Colegiului Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, președinte al Federației Patronale a Transportatorilor Rutieri din România și prim vicepreședinte al COTAR, având funcții și în alte structuri legate de transportul rutier, candidează pentru un mandat de parlamentar având ca principal obiectiv promovarea unei legislații unitare privind transporturile, dar și susținerea unor legi legate de educație și învățământ, domeniu de care este legat prin faptul că ambii săi părinți au fost dascăli.
Este primul pe lista de candidaţi la Camera Deputaţilor a PRO ROMÂNIA în Vâlcea.
Vino la vot și alege ce este mai bine pentru tine și cei din jur! Nu uita, prima pagină, poziția poziţia a 2 –a pe buletinul de vot!

“Printre proiectele mele ca deputat în Parlamentul României se numără:

– Promovarea unei legislații unitare privind transporturile. În calitate de președinte al Federației Patronale a Transportatorilor Rutieri din România și prim vicepreședinte al Confederația Operatorilor de Transport Autorizați din România, cred cu tărie că o legislație unitară și stabilă este soluția pentru transportatorii români să poată lucra la standarde europene.

– În plus, întrucât tatăl meu a fost un dascăl respectat, de la care am învățat ce înseamnă dedicarea și profesionalismul, sunt hotărât să susțin unele legi legate de educație și învățământ, care să aducă beneficii reale acestui sistem din România.

Vino la vot pe 6 Decembrie și fii PRO Vâlcea și PRO România!” – spune candidatul Pro România – Filiala Vâlcea, juristul Ilie Cobrescu.

Realizat de SC Vila Press SRL; Comandat de Partidul PRO România Filiala Vâlcea; CMF 11200008

 

Leave a Response