TÂRGUL „DECEMBRIE MAGIC” în perioada 1 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021

duminică, 8 noiembrie 2020

 

Dacă situaţia epidemiologică şi reglementările de pe plan central şi local vor permite, Primăria Municipiului Râmnicu-Vâlcea are în vedere, în limitele condiţiilor date, organizarea Târgului „Decembrie Magic” în perioada 1 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021.

Pentru siguranţa comercianţilor şi a vizitatorilor, se vor lua măsurile necesare pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară (portul obligatoriu al măştii de protecţie, măsuri de distanţare socială, soluţii dezinfectante, triaj observaţional etc).

Perioada de înscriere a comercianţilor în procesul de selecţie din cadrul Târgului „Decembrie Magic” este 02.11.2020-12.11.2020.

Înscrierea se face prin completarea cererii tip anexate şi înregistrarea acesteia la registratura Primăriei municipiului Râmnicu-Vâlcea. Pentru a fi validă, cererea trebuie însoţită de:

- documentele comerciantului: certificat de înregistrare, certificat constatator, atestat de producător, după caz;

- documentul de înregistrare sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor, în cazul comercializării de produse agroalimentare, respectiv, pentru activităţi de alimentaţie publică;

- poze şi alte materiale de prezentare a produselor comercializate;

- experienţele anterioare la târguri similare (dacă este cazul).

Selecţia cererilor şi modul de organizare a târgului sunt cuprinse în Regulamentul aprobat prin H.C.L. nr.287/2019. De asemenea, având în vedere contextul epidemiologic actual, comercianţii sunt obligați să respecte toate măsurile stabilite pe plan național și local pentru combaterea pandemiei și prevenirea îmbolnăvirii cu SARS-COV 2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe